Nabeschouwing Vaduz - MOL Vidi (2-0) (na verlenging) || Europa League 2019/2020

Donderdag 1 augustus 2019 - 19:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Vaduz het donderdag 1 augustus 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen MOL Vidi. De wedstrijd wordt gespeeld in Rheinpark Stadion in Vaduz.

Via de Vaduz - MOL Vidi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vaduz - MOL Vidi (2-0) (na verlenging)

Het Europa League duel tussen Vaduz en MOL Vidi is onder leiding van scheidsrechter Manfredas Lukjančukas geëindigd in een 2-0 overwinning voor Vaduz. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 2-0 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Vaduz dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 61 minuten. M. Gajic maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Vaduz vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-0 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Laat in de wedstrijd wist Vaduz opnieuw te scoren. In de 100e minuut was het M. Coulibaly die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Vaduz. In de 107e minuut kreeg G. Antoniazzi van Vaduz voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Vaduz de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Manfredas Lukjančukas af en was het Vaduz die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-0 overwinning.

LIVE Vaduz - MOL Vidi 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vaduz - MOL Vidi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart MOL Fehérvár Gele kaart voor A. Fiola MOL Fehérvár
28' Gele kaart MOL Fehérvár Gele kaart voor B. Nikolov MOL Fehérvár
47' Gele kaart Vaduz Gele kaart voor G. Antoniazzi Vaduz
46' Wissel MOL Fehérvár Wissel I. Petryak voor A. Fiola MOL Fehérvár
61' Penalty Vaduz Penalty M. Gajic Vaduz 1-0
64' Wissel MOL Fehérvár Wissel I. Kovacs voor G. Milanov MOL Fehérvár
72' Wissel Vaduz Wissel M. Coulibaly voor T. Cicek Vaduz
77' Gele kaart Vaduz Gele kaart voor M. Gajic Vaduz
82' Wissel Vaduz Wissel B. Prokopic voor S. Wieser Vaduz
83' Wissel MOL Fehérvár Wissel M. Futacs voor M. Scepovic MOL Fehérvár
92' Gele kaart Vaduz Gele kaart voor M. Sutter Vaduz
98' Gele kaart MOL Fehérvár Gele kaart voor M. Futacs MOL Fehérvár
100' Doelpunt Vaduz Doelpunt M. Coulibaly Vaduz 2-0
103' Gele kaart MOL Fehérvár Gele kaart voor A. Kovacsik MOL Fehérvár
103' Wissel MOL Fehérvár Wissel A. Hodzic voor S. Huszti MOL Fehérvár
104' Gele kaart Vaduz Gele kaart voor D. Schwizer Vaduz
107' Tweede gele kaart Vaduz Tweede gele kaart voor G. Antoniazzi Vaduz
109' Gele kaart MOL Fehérvár Gele kaart voor A. Hodzic MOL Fehérvár
114' Wissel Vaduz Wissel J. Hofer voor D. Schwizer Vaduz
115' Wissel Vaduz Wissel N. Frick voor M. Sutter Vaduz
Video hoogtepunten en samenvatting Vaduz - MOL Vidi
Opstellingen Vaduz - MOL Vidi
De opstellingen van Vaduz en MOL Vidi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vaduz gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en MOL Vidi zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.