Nabeschouwing Viktoria Pilsen - Antwerp (2-1) (na verlenging) || Europa League 2019/2020

Donderdag 15 augustus 2019 - 20:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Viktoria Pilsen het donderdag 15 augustus 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Antwerp. De wedstrijd wordt gespeeld in Doosan Aréna in Plzeň.

Via de Viktoria Pilsen - Antwerp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Viktoria Pilsen - Antwerp (2-1) (na verlenging)

Het Europa League duel tussen Viktoria Pilsen en Antwerp is onder leiding van scheidsrechter Davide Massa geëindigd in een 2-1 overwinning voor Viktoria Pilsen. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 2-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Viktoria Pilsen dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 81e minuut door M. Krmencik, waarmee Viktoria Plzeň met 1-0 de leiding nam. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Laat in de wedstrijd wist Viktoria Plzeň opnieuw te scoren. In de 97e minuut was het M. Krmencik die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Viktoria Plzeň. In de 101e minuut kreeg A. Seck van Antwerp voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Antwerp de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat D. Mbokani namens Antwerp in de 113e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Davide Massa af en was het Viktoria Pilsen die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-1 overwinning.

LIVE Viktoria Pilsen - Antwerp 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Viktoria Pilsen - Antwerp teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor S. Jukleroed Antwerp
45' Wissel Antwerp Wissel D. Mbokani voor J. Bolingi Antwerp
57' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor F. Haroun Antwerp
75' Wissel Viktoria Plzeň Wissel T. Chory voor L. Kalvach Viktoria Plzeň
81' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt M. Krmencik met assist van M. Havel Viktoria Plzeň 1-0
82' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor S. Bolat Antwerp
84' Wissel Antwerp Wissel D. Lamkel Ze voor I. Rodrigues Antwerp
94' Wissel Antwerp Wissel A. Baby voor G. Hairemans Antwerp
97' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt M. Krmencik met assist van T. Chory Viktoria Plzeň 2-0
101' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor A. Seck Antwerp
101' Tweede gele kaart Antwerp Tweede gele kaart voor A. Seck Antwerp
102' Wissel Viktoria Plzeň Wissel O. Mihalik voor M. Krmencik Viktoria Plzeň
106' Wissel Antwerp Wissel S. Coopman voor A. De Sart Antwerp
107' Wissel Viktoria Plzeň Wissel A. Hlousek voor J. Kayamba Viktoria Plzeň
109' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor O. Mihalik Viktoria Plzeň
113' Doelpunt Antwerp Doelpunt D. Mbokani met assist van L. Refaelov Antwerp 2-1
114' Wissel Viktoria Plzeň Wissel R. Reznik voor M. Havel Viktoria Plzeň
117' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor D. Lamkel Ze Antwerp
117' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor P. Hrosovsky Viktoria Plzeň
Video hoogtepunten en samenvatting Viktoria Pilsen - Antwerp
Opstellingen Viktoria Pilsen - Antwerp
De opstellingen van Viktoria Pilsen en Antwerp zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Viktoria Pilsen gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Antwerp zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.