Nabeschouwing Wolfsburg - Gent (1-3) || Europa League 2019/2020

Donderdag 7 november 2019 - 21:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Wolfsburg het donderdag 7 november 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Gent. De wedstrijd wordt gespeeld in Volkswagen Arena in Wolfsburg.

Via de Wolfsburg - Gent live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolfsburg - Gent (1-3)

Het Europa League duel tussen Wolfsburg en Gent is onder leiding van scheidsrechter Massimiliano Irrati geëindigd in een 1-3 overwinning voor Gent. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door Joao Victor, waarmee VfL Wolfsburg met 1-0 de leiding nam. Gent kwam in de 50e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Yaremchuk, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 65e minuut zette L. Depoitre zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Gent de leiding in de wedstrijd nam.

Na 76 minuten werd de voorsprong voor Gent vergroot nadat M. Ngadeu-Ngadjui de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Gent.

LIVE Wolfsburg - Gent 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolfsburg - Gent teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt VfL Wolfsburg Doelpunt Joao Victor VfL Wolfsburg 1-0
45' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor M. Arnold VfL Wolfsburg
47' Gele kaart Gent Gele kaart voor N. Asare Gent
46' Gele kaart Gent Gele kaart voor I. Plastun Gent
50' Doelpunt Gent Doelpunt R. Yaremchuk Gent 1-1
65' Doelpunt Gent Doelpunt L. Depoitre met assist van V. Odjidja-Ofoe Gent 1-2
66' Wissel VfL Wolfsburg Wissel Y. Malli voor J. Brekalo VfL Wolfsburg
70' Wissel VfL Wolfsburg Wissel L. Nmecha voor M. Arnold VfL Wolfsburg
75' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor R. Knoche VfL Wolfsburg
76' Doelpunt Gent Doelpunt M. Ngadeu-Ngadjui met assist van M. Lustig Gent 1-3
81' Wissel Gent Wissel A. Castro-Montes voor R. Yaremchuk Gent
81' Wissel VfL Wolfsburg Wissel F. Klaus voor R. Knoche VfL Wolfsburg
85' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor R. Steffen VfL Wolfsburg
91' Wissel Gent Wissel G. Kvilitaia voor L. Depoitre Gent
Video hoogtepunten en samenvatting Wolfsburg - Gent
Opstellingen Wolfsburg - Gent
De opstellingen van Wolfsburg en Gent zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolfsburg gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Gent zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.