Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Crusaders (2-0) || Europa League 2019/2020

Donderdag 25 juli 2019 - 20:45 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Wolverhampton Wanderers het donderdag 25 juli 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Crusaders. De wedstrijd wordt gespeeld in Molineux Stadium in Wolverhampton.

Via de Wolverhampton Wanderers - Crusaders live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Crusaders (2-0)

Het Europa League duel tussen Wolverhampton Wanderers en Crusaders is onder leiding van scheidsrechter Kristoffer Karlsson geëindigd in een 2-0 overwinning voor Wolverhampton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door D. Jota, waarmee Wolverhampton Wanderers met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Wolverhampton Wanderers opnieuw te scoren. In de 93e minuut was het R. Vinagre die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Wolverhampton Wanderers.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Wolverhampton Wanderers.

LIVE Wolverhampton Wanderers - Crusaders 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolverhampton Wanderers - Crusaders teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt D. Jota met assist van A. Traore Wolverhampton Wanderers 1-0
58' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel R. Jimenez voor R. Neves Wolverhampton Wanderers
61' Wissel Crusaders Wissel J. Owens voor R. Clarke Crusaders
64' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel R. Vinagre voor Jonny Wolverhampton Wanderers
67' Wissel Crusaders Wissel G. Thompson voor D. Caddell Crusaders
82' Wissel Crusaders Wissel D. Cushley voor R. Hale Crusaders
84' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel R. Saiss voor M. Gibbs-White Wolverhampton Wanderers
93' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt R. Vinagre Wolverhampton Wanderers 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Wolverhampton Wanderers - Crusaders
Opstellingen Wolverhampton Wanderers - Crusaders
De opstellingen van Wolverhampton Wanderers en Crusaders zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolverhampton Wanderers gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Crusaders zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.