Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Espanyol (4-0) || Europa League 2019/2020

Donderdag 20 februari 2020 - 21:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Wolverhampton Wanderers het donderdag 20 februari 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Espanyol. De wedstrijd wordt gespeeld in Molineux Stadium in Wolverhampton.

Via de Wolverhampton Wanderers - Espanyol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Espanyol (4-0)

Het Europa League duel tussen Wolverhampton Wanderers en Espanyol is onder leiding van scheidsrechter Tobias Stieler geëindigd in een 4-0 overwinning voor Wolverhampton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door D. Jota, waarmee Wolverhampton Wanderers met 1-0 de leiding nam. Wolverhampton Wanderers vergrootte in de 52e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Neves op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 67e minuut volgde een derde treffer van Wolverhampton Wanderers, waarmee D. Jota zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Wolverhampton Wanderers in de 81e minuut, nadat D. Jota de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Wolverhampton Wanderers.

LIVE Wolverhampton Wanderers - Espanyol 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolverhampton Wanderers - Espanyol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt D. Jota met assist van R. Jimenez Wolverhampton Wanderers 1-0
43' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor A. Iturraspe Espanyol
43' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor J. Moutinho Wolverhampton Wanderers
52' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt R. Neves Wolverhampton Wanderers 2-0
61' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel L. Dendoncker voor A. Traore Wolverhampton Wanderers
61' Wissel Espanyol Wissel D. Lopez voor A. Iturraspe Espanyol
62' Wissel Espanyol Wissel J. Calleri voor O. Melendo Espanyol
67' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor G. Victor Espanyol
67' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt D. Jota met assist van M. Doherty Wolverhampton Wanderers 3-0
75' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel P. Neto voor R. Jimenez Wolverhampton Wanderers
75' Wissel Espanyol Wissel S. Darder voor G. Victor Espanyol
78' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor V. Sanchez Espanyol
81' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt D. Jota met assist van J. Moutinho Wolverhampton Wanderers 4-0
83' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel D. Podence voor D. Jota Wolverhampton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Wolverhampton Wanderers - Espanyol
Opstellingen Wolverhampton Wanderers - Espanyol
De opstellingen van Wolverhampton Wanderers en Espanyol zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolverhampton Wanderers gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Espanyol zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.