Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Pyunik (4-0) || Europa League 2019/2020

Donderdag 15 augustus 2019 - 20:45 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Wolverhampton Wanderers het donderdag 15 augustus 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Pyunik. De wedstrijd wordt gespeeld in Molineux Stadium in Wolverhampton.

Via de Wolverhampton Wanderers - Pyunik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Pyunik (4-0)

Het Europa League duel tussen Wolverhampton Wanderers en Pyunik is onder leiding van scheidsrechter Bastian Dankert geëindigd in een 4-0 overwinning voor Wolverhampton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door P. Neto, waarmee Wolverhampton Wanderers met 1-0 de leiding nam. Wolverhampton Wanderers vergrootte in de 58e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Gibbs-White op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 64e minuut volgde een derde treffer van Wolverhampton Wanderers, waarmee R. Vinagre zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Wolverhampton Wanderers in de 87e minuut, nadat D. Jota de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Wolverhampton Wanderers.

LIVE Wolverhampton Wanderers - Pyunik 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolverhampton Wanderers - Pyunik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor J. Vallejo Wolverhampton Wanderers
46' Wissel Pyunik Wissel A. Galimov voor S. Efimov Pyunik
52' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel L. Dendoncker voor J. Moutinho Wolverhampton Wanderers
54' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt P. Neto met assist van P. Cutrone Wolverhampton Wanderers 1-0
58' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt M. Gibbs-White met assist van P. Neto Wolverhampton Wanderers 2-0
64' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt R. Vinagre met assist van P. Cutrone Wolverhampton Wanderers 3-0
71' Wissel Pyunik Wissel A. Yedigaryan voor A. Simonyan Pyunik
72' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel R. Jimenez voor P. Cutrone Wolverhampton Wanderers
72' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel D. Jota voor P. Neto Wolverhampton Wanderers
75' Wissel Pyunik Wissel D. Mahmudov voor S. Shevchuk Pyunik
87' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt D. Jota met assist van R. Jimenez Wolverhampton Wanderers 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Wolverhampton Wanderers - Pyunik
Opstellingen Wolverhampton Wanderers - Pyunik
De opstellingen van Wolverhampton Wanderers en Pyunik zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolverhampton Wanderers gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Pyunik zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.
Voorbeschouwing Wolverhampton Wanderers - Pyunik

Wolverhampton Wanderers en Pyunik spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bastian Dankert en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Wolverhampton Wanderers en Pyunik in de Europa League vond plaats op 8 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Wolverhampton Wanderers. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Wolverhampton Wanderers favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Pyunik slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.