Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Slovan Bratislava (1-0) || Europa League 2019/2020

Donderdag 7 november 2019 - 21:00 uur



In de Europa League 2019/2020 neemt Wolverhampton Wanderers het donderdag 7 november 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Slovan Bratislava. De wedstrijd wordt gespeeld in Molineux Stadium in Wolverhampton.

Via de Wolverhampton Wanderers - Slovan Bratislava live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Slovan Bratislava (1-0)

Het Europa League duel tussen Wolverhampton Wanderers en Slovan Bratislava is onder leiding van scheidsrechter Bas Nijhuis geëindigd in een 1-0 overwinning voor Wolverhampton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Wolverhampton Wanderers kreeg in de 51e minuut een strafschop toegekend, die door R. Neves werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 92 minuten was het R. Jimenez die Wolverhampton Wanderers op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bas Nijhuis, waardoor Wolverhampton Wanderers de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Wolverhampton Wanderers - Slovan Bratislava
Goals
1
0
Balbezit
68%
32%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
18
6
Schoten op doel
5
1
Aanvallen
148
93
Gevaarlijke aanvallen
78
35
Passes
633
326
Overtredingen
7
5
Buitenspel
0
2
Corners
10
5
Wissels
3
3
LIVE Wolverhampton Wanderers - Slovan Bratislava 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolverhampton Wanderers - Slovan Bratislava teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
51' Penalty gemist Wolverhampton Wanderers Penalty gemist R. Neves Wolverhampton Wanderers
69' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel P. Cutrone voor P. Neto Wolverhampton Wanderers
70' Wissel Slovan Bratislava Wissel A. Sukhotsky voor Rafael Ratao Slovan Bratislava
89' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor R. Jimenez Wolverhampton Wanderers
89' Wissel Slovan Bratislava Wissel M. Ljubicic voor K. Bajric Slovan Bratislava
92' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt R. Jimenez met assist van A. Traore Wolverhampton Wanderers 1-0
96' Wissel Slovan Bratislava Wissel E. Daniel voor I. Rabiu Slovan Bratislava
97' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Jonny voor R. Vinagre Wolverhampton Wanderers
100' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel R. Bennett voor A. Traore Wolverhampton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Wolverhampton Wanderers - Slovan Bratislava
Opstellingen Wolverhampton Wanderers - Slovan Bratislava
De opstellingen van Wolverhampton Wanderers en Slovan Bratislava zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolverhampton Wanderers gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Slovan Bratislava zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Formatie 5-4-1
Wissels Slovan Bratislava
# Speler Pos.
31 Martin Trnovský K
30 Michal Šulla K
23 Artem Sukhotskiy V
24 José Antonio Delgado Villar M
8 Marin Ljubičić M
20 Erik Daniel M
27 David Holman M
Voorbeschouwing Wolverhampton Wanderers - Slovan Bratislava

Wolverhampton Wanderers en Slovan Bratislava spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bas Nijhuis en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Wolverhampton Wanderers en Slovan Bratislava in de Europa League vond plaats op 24 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Wolverhampton Wanderers. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Wolverhampton Wanderers favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Slovan Bratislava slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Wolverhampton Wanderers 1
Winst Slovan Bratislava 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wolverhampton Wanderers op een 2e positie staat, terwijl we Slovan Bratislava terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Wolverhampton Wanderers - Slovan Bratislava Opstelling Wolverhampton Wanderers Opstelling Slovan Bratislava Live Wolverhampton Wanderers - Slovan Bratislava Live Wolverhampton Wanderers - Slovan Bratislava kijken Wolverhampton Wanderers - Slovan Bratislava kijken Live Wolverhampton Wanderers - Slovan Bratislava stream Wolverhampton Wanderers - Slovan Bratislava Fox Sports Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Slovan Bratislava Uitslag Wolverhampton Wanderers - Slovan Bratislava Statistieken Wolverhampton Wanderers - Slovan Bratislava Europa League 2019/2020 Wolverhampton Wanderers - Slovan Bratislava wedden Wolverhampton Wanderers - Slovan Bratislava gokken Wolverhampton Wanderers - Slovan Bratislava Unibet