Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Sporting Braga (0-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 19 september 2019 - 21:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Wolverhampton Wanderers het donderdag 19 september 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Sporting Braga. De wedstrijd wordt gespeeld in Molineux Stadium in Wolverhampton.

Via de Wolverhampton Wanderers - Sporting Braga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Sporting Braga (0-1)

Het Europa League duel tussen Wolverhampton Wanderers en Sporting Braga is onder leiding van scheidsrechter Jakob Kehlet geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sporting Braga. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 71e minuut door R. Horta, waarmee Sporting Braga met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Sporting Braga uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Wolverhampton Wanderers - Sporting Braga 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolverhampton Wanderers - Sporting Braga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

67' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel J. Moutinho voor M. Gibbs-White Wolverhampton Wanderers
69' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Sequeira Sporting Braga
71' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt R. Horta met assist van W. Galeno Sporting Braga 0-1
76' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel D. Jota voor L. Dendoncker Wolverhampton Wanderers
78' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Matheus Sporting Braga
80' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel A. Traore voor M. Doherty Wolverhampton Wanderers
84' Wissel Sporting Braga Wissel Trincao voor W. Galeno Sporting Braga
86' Wissel Sporting Braga Wissel J. Novais voor A. Horta Sporting Braga
88' Wissel Sporting Braga Wissel Murilo voor R. Horta Sporting Braga
90' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Paulinho Sporting Braga
96' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor W. Boly Wolverhampton Wanderers
98' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Murilo Sporting Braga
Video hoogtepunten en samenvatting Wolverhampton Wanderers - Sporting Braga
Opstellingen Wolverhampton Wanderers - Sporting Braga
De opstellingen van Wolverhampton Wanderers en Sporting Braga zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolverhampton Wanderers gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Sporting Braga zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.
Coach Nuno Herlander Simões Espírito Santo
Voorbeschouwing Wolverhampton Wanderers - Sporting Braga

Wolverhampton Wanderers en Sporting Braga spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jakob Kehlet en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Europa League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Wolverhampton Wanderers en Sporting Braga elkaar treffen in de Europa League.