Nabeschouwing Zorya - Budućnost (1-0) || Europa League 2019/2020

Donderdag 1 augustus 2019 - 18:00 uur



In de Europa League 2019/2020 neemt Zorya het donderdag 1 augustus 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Budućnost. De wedstrijd wordt gespeeld in Slavutych-Arena in Zaporozh'ye.

Via de Zorya - Budućnost live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zorya - Budućnost (1-0)

Het Europa League duel tussen Zorya en Budućnost is onder leiding van scheidsrechter Neil Doyle geëindigd in een 1-0 overwinning voor Zorya. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door A. Gromov, waarmee Zorya met 1-0 de leiding nam. In de 33e minuut kreeg N. Djuric van Budućnost voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Budućnost de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. In de 34e minuut moest Budućnost verder met een man minder nadat D. Bozovic een rode kaart had gekregen. Het lukte Zorya in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Zorya.

Wedstrijdstatistieken Zorya - Budućnost
Goals
1
0
Balbezit
64%
36%
Rode kaarten
0
2
Gele kaarten
0
3
Schoten totaal
9
4
Schoten op doel
3
2
Aanvallen
168
97
Gevaarlijke aanvallen
103
41
Overtredingen
15
12
Buitenspel
4
3
Corners
4
7
Wissels
3
3
LIVE Zorya - Budućnost 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zorya - Budućnost teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
24' Gele kaart Budućnost Gele kaart voor N. Djuric Budućnost
26' Gele kaart Budućnost Gele kaart voor L. Mirkovic Budućnost
32' Doelpunt Zorya Doelpunt A. Gromov met assist van M. Lunyov Zorya 1-0
33' Tweede gele kaart Budućnost Tweede gele kaart voor N. Djuric Budućnost
34' Rode kaart Budućnost Rode kaart voor D. Bozovic Budućnost
34' Gele kaart Budućnost Gele kaart voor P. Grbic Budućnost
37' Wissel Budućnost Wissel B. Roganovic voor M. Perovic Budućnost
53' Wissel Budućnost Wissel M. Raickovic voor P. Grbic Budućnost
62' Wissel Zorya Wissel V. Kabaev voor A. Gromov Zorya
64' Wissel Zorya Wissel M. Kamenyuka voor O. Tymchyk Zorya
68' Wissel Zorya Wissel I. Chaykovsky voor V. Kochergin Zorya
76' Wissel Budućnost Wissel D. Zarubica voor D. Stoiljkovic Budućnost
Video hoogtepunten en samenvatting Zorya - Budućnost
Opstellingen Zorya - Budućnost
De opstellingen van Zorya en Budućnost zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zorya gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Budućnost zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Wissels Budućnost
# Speler Pos.
77
27 Vuk Radović K
6 Bojan Roganović V
99 Dejan Zarubica M
19 Miloš Raičković M
22 Miloš Vučić M
4 Petar Vukčević M
Voorbeschouwing Zorya - Budućnost

Zorya en Budućnost spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Neil Doyle en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Zorya en Budućnost in de Europa League vond plaats op 25 juli 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zorya. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Zorya favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Budućnost slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Zorya 1
Winst Budućnost 0
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
Zorya - Budućnost Opstelling Zorya Opstelling Budućnost Live Zorya - Budućnost Live Zorya - Budućnost kijken Zorya - Budućnost kijken Live Zorya - Budućnost stream Zorya - Budućnost Fox Sports Nabeschouwing Zorya - Budućnost Uitslag Zorya - Budućnost Statistieken Zorya - Budućnost Europa League 2019/2020 Zorya - Budućnost wedden Zorya - Budućnost gokken Zorya - Budućnost Unibet