Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Roma (0-3) || Europa League 2019/2020

Donderdag 28 november 2019 - 18:55 uur



In de Europa League 2019/2020 neemt İstanbul Başakşehir het donderdag 28 november 2019 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Roma. De wedstrijd wordt gespeeld in Başakşehir Fatih Terim Stadyumu in İstanbul.

Via de İstanbul Başakşehir - Roma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Roma (0-3)

Het Europa League duel tussen İstanbul Başakşehir en Roma is onder leiding van scheidsrechter Ovidiu Alin Hațegan geëindigd in een 0-3 overwinning voor Roma. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 30 minuten. J. Veretout maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Roma vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Roma vergrootte in de 41e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Kluivert op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 46e minuut volgde een derde treffer van Roma, waarmee E. Dzeko zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ovidiu Alin Hațegan, waardoor Roma een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken İstanbul Başakşehir - Roma
Balbezit
44%
56%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
6
16
Schoten op doel
1
5
Aanvallen
85
113
Gevaarlijke aanvallen
23
59
Passes
460
578
Overtredingen
11
11
Buitenspel
5
0
Corners
1
4
Wissels
3
3
LIVE İstanbul Başakşehir - Roma 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd İstanbul Başakşehir - Roma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
16' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel A. Behich voor F. Gulbrandsen İstanbul Başakşehir
29' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor M. Topal İstanbul Başakşehir
30' Penalty Roma Penalty J. Veretout Roma 0-1
35' Gele kaart Roma Gele kaart voor A. Kolarov Roma
41' Doelpunt Roma Doelpunt J. Kluivert met assist van L. Pellegrini Roma 0-2
46' Doelpunt Roma Doelpunt E. Dzeko met assist van L. Pellegrini Roma 0-3
46' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel Robinho voor Ponck İstanbul Başakşehir
52' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel B. Ozcan voor M. Skrtel İstanbul Başakşehir
53' Wissel Roma Wissel L. Spinazzola voor A. Kolarov Roma
71' Wissel Roma Wissel C. Under voor L. Pellegrini Roma
72' Wissel Roma Wissel H. Mkhitaryan voor E. Dzeko Roma
Video hoogtepunten en samenvatting İstanbul Başakşehir - Roma
Opstellingen İstanbul Başakşehir - Roma
De opstellingen van İstanbul Başakşehir en Roma zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat İstanbul Başakşehir gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Roma zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Okan Buruk
Wissels İstanbul Başakşehir
# Speler Pos.
1 Volkan Babacan K
23 Aziz Eraltay Behich V
41 Berkay Özcan M
91 Danijel Aleksić M
10 Arda Turan M
70 Róbson de Souza A
19 Demba Ba A
Formatie 4-2-3-1
Coach Paulo Alexandre Rodrigues Fonseca
Voorbeschouwing İstanbul Başakşehir - Roma

İstanbul Başakşehir en Roma spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ovidiu Alin Hațegan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen İstanbul Başakşehir en Roma in de Europa League vond plaats op 19 september 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Roma. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Roma favoriet. 1 keer wist de ploeg van İstanbul Başakşehir te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor İstanbul Başakşehir. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst İstanbul Başakşehir 0
Winst Roma 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel İstanbul Başakşehir op een 1e positie staat, terwijl we Roma terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
İstanbul Başakşehir - Roma Opstelling İstanbul Başakşehir Opstelling Roma Live İstanbul Başakşehir - Roma Live İstanbul Başakşehir - Roma kijken İstanbul Başakşehir - Roma kijken Live İstanbul Başakşehir - Roma stream İstanbul Başakşehir - Roma Fox Sports Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Roma Uitslag İstanbul Başakşehir - Roma Statistieken İstanbul Başakşehir - Roma Europa League 2019/2020 İstanbul Başakşehir - Roma wedden İstanbul Başakşehir - Roma gokken İstanbul Başakşehir - Roma Unibet