Nabeschouwing AEK Athene - Sporting Braga (2-4) || Europa League 2020/2021

Donderdag 3 december 2020 - 18:55 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt AEK Athene het donderdag 3 december 2020 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Sporting Braga. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympiako Stadio Spyros Louis in Athens.

Via de AEK Athene - Sporting Braga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AEK Athene - Sporting Braga (2-4)

Het Europa League duel tussen AEK Athene en Sporting Braga is onder leiding van scheidsrechter Georgi Kabakov geëindigd in een 2-4 overwinning voor Sporting Braga. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Tormena, waarmee Sporting Braga met 0-1 de leiding nam. Sporting Braga vergrootte in de 10e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Esgaio op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 31e minuut wist AEK Athens de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via N. Oliveira.

Na 45 minuten werd de voorsprong voor Sporting Braga vergroot nadat R. Horta de 1-3 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 83e minuut nadat W. Galeno namens Sporting Braga de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 89e minuut en kwam op naam te staan van AEK Athens speler S. Vasilantonopoulos, die daarmee tekende voor de 2-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Georgi Kabakov bij een 2-4 eindstand in het voordeel van Sporting Braga.

LIVE AEK Athene - Sporting Braga 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AEK Athene - Sporting Braga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Tormena met assist van I. Medeiros Sporting Braga 0-1
10' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt R. Esgaio met assist van W. Galeno Sporting Braga 0-2
30' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor B. Viana Sporting Braga
31' Doelpunt AEK Athens Doelpunt N. Oliveira AEK Athens 1-2
45' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt R. Horta met assist van W. Galeno Sporting Braga 1-3
46' Wissel Sporting Braga Wissel D. Carmo voor B. Viana Sporting Braga
46' Wissel AEK Athens Wissel S. Vasilantonopoulos voor M. Bakakis AEK Athens
50' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor A. Elmusrati Sporting Braga
56' Wissel Sporting Braga Wissel A. Horta voor I. Medeiros Sporting Braga
57' Wissel Sporting Braga Wissel Fransergio voor A. Elmusrati Sporting Braga
58' Gele kaart AEK Athens Gele kaart voor S. Vasilantonopoulos AEK Athens
60' Wissel AEK Athens Wissel K. Ansarifard voor N. Oliveira AEK Athens
60' Wissel AEK Athens Wissel M. Tankovic voor C. Albanis AEK Athens
70' Gele kaart AEK Athens Gele kaart voor E. Insua AEK Athens
71' Wissel Sporting Braga Wissel G. Schettine voor Paulinho Sporting Braga
74' Gele kaart AEK Athens Gele kaart voor P. Mantalos AEK Athens
74' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor A. Castro Sporting Braga
74' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor R. Esgaio Sporting Braga
74' Wissel AEK Athens Wissel L. Garcia voor P. Mantalos AEK Athens
78' Wissel Sporting Braga Wissel J. Novais voor A. Castro Sporting Braga
83' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt W. Galeno Sporting Braga 1-4
89' Doelpunt AEK Athens Doelpunt S. Vasilantonopoulos AEK Athens 2-4
Video hoogtepunten en samenvatting AEK Athene - Sporting Braga
Opstellingen AEK Athene - Sporting Braga
De opstellingen van AEK Athene en Sporting Braga zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AEK Athene gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sporting Braga zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing AEK Athene - Sporting Braga

AEK Athene en Sporting Braga spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Georgi Kabakov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen AEK Athene en Sporting Braga in de Europa League vond plaats op 22 oktober 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Braga. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Sporting Braga favoriet. 1 keer wist de ploeg van AEK Athene te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor AEK Athene. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst AEK Athene 0
Winst Sporting Braga 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel AEK Athene op een 3e positie staat, terwijl we Sporting Braga terugvinden op de 2e plaats.