Nabeschouwing Antwerp - LASK Linz (0-1) || Europa League 2020/2021

Donderdag 5 november 2020 - 21:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Antwerp het donderdag 5 november 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen LASK Linz. De wedstrijd wordt gespeeld in Bosuilstadion in Deurne.

Via de Antwerp - LASK Linz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antwerp - LASK Linz (0-1)

Het Europa League duel tussen Antwerp en LASK Linz is onder leiding van scheidsrechter Evgen Aranovskiy geëindigd in een 0-1 overwinning voor LASK Linz. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 55e minuut door J. Eggestein, waarmee LASK Linz met 0-1 de leiding nam. In de 68e minuut kreeg J. Holland van LASK Linz voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor LASK Linz de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor LASK Linz uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Antwerp - LASK Linz 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antwerp - LASK Linz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor B. Verstraete Antwerp
33' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor J. Holland LASK Linz
39' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor R. Ranftl LASK Linz
40' Wissel LASK Linz Wissel J. Eggestein voor M. Raguz LASK Linz
55' Doelpunt LASK Linz Doelpunt J. Eggestein met assist van A. Gruber LASK Linz 0-1
63' Wissel Antwerp Wissel Buta voor K. Miyoshi Antwerp
65' Wissel Antwerp Wissel O. Ampomah voor B. Verstraete Antwerp
66' Wissel LASK Linz Wissel T. Goiginger voor A. Gruber LASK Linz
68' Tweede gele kaart LASK Linz Tweede gele kaart voor J. Holland LASK Linz
75' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor P. Gerkens Antwerp
75' Wissel Antwerp Wissel C. Benavente voor S. Jukleroed Antwerp
86' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor O. Ampomah Antwerp
86' Wissel Antwerp Wissel J. Lukaku voor L. Refaelov Antwerp
86' Wissel Antwerp Wissel F. Boya voor F. Haroun Antwerp
93' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor A. Schlager LASK Linz
Video hoogtepunten en samenvatting Antwerp - LASK Linz
Opstellingen Antwerp - LASK Linz
De opstellingen van Antwerp en LASK Linz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Antwerp gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en LASK Linz zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Dominik Thalhammer
Voorbeschouwing Antwerp - LASK Linz

Antwerp en LASK Linz spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Evgen Aranovskiy en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Antwerp en LASK Linz elkaar treffen in de Europa League.

Winst Antwerp 0
Winst LASK Linz 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Antwerp op een 2e positie staat, terwijl we LASK Linz terugvinden op de 3e plaats.