Nabeschouwing Antwerp - Ludogorets (3-1) || Europa League 2020/2021

Donderdag 3 december 2020 - 18:55 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Antwerp het donderdag 3 december 2020 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Ludogorets. De wedstrijd wordt gespeeld in Bosuilstadion in Deurne.

Via de Antwerp - Ludogorets live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antwerp - Ludogorets (3-1)

Het Europa League duel tussen Antwerp en Ludogorets is onder leiding van scheidsrechter Pavel Orel geëindigd in een 3-1 overwinning voor Antwerp. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door M. Hongla, waarmee Antwerp met 1-0 de leiding nam. Ludogorets kwam in de 53e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. Despodov, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 72e minuut zette R. De Laet zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Antwerp de leiding in de wedstrijd nam.

Na 87 minuten werd de voorsprong voor Antwerp vergroot nadat M. Benson de 3-1 wist te scoren. In de 91e minuut moest Ludogorets verder met een man minder, nadat D. Grigore een tweede gele kaart kreeg.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Antwerp.

LIVE Antwerp - Ludogorets 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antwerp - Ludogorets teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Antwerp Doelpunt M. Hongla met assist van C. Benavente Antwerp 1-0
44' Wissel Ludogorets Wissel G. Terziev voor J. Ikoko Ludogorets
53' Doelpunt Ludogorets Doelpunt K. Despodov met assist van C. Oliveira-Souza Ludogorets 1-1
62' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor D. Grigore Ludogorets
64' Wissel Antwerp Wissel O. Ampomah voor C. Benavente Antwerp
64' Wissel Antwerp Wissel M. Benson voor S. Jukleroed Antwerp
67' Wissel Ludogorets Wissel E. Manu voor C. Keseru Ludogorets
67' Wissel Ludogorets Wissel B. Tekpetey voor M. Tchibota Ludogorets
71' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor A. Nedyalkov Ludogorets
72' Doelpunt Antwerp Doelpunt R. De Laet met assist van L. Refaelov Antwerp 2-1
77' Wissel Antwerp Wissel Buta voor L. Refaelov Antwerp
77' Wissel Antwerp Wissel F. Boya voor M. Hongla Antwerp
83' Wissel Ludogorets Wissel D. Mitkov voor K. Despodov Ludogorets
83' Wissel Ludogorets Wissel A. Santana voor S. Badji Ludogorets
85' Wissel Antwerp Wissel D. Mbokani voor P. Gerkens Antwerp
87' Doelpunt Antwerp Doelpunt M. Benson met assist van K. Miyoshi Antwerp 3-1
91' Tweede gele kaart Ludogorets Tweede gele kaart voor D. Grigore Ludogorets
92' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor A. Santana Ludogorets
94' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor E. Manu Ludogorets
Video hoogtepunten en samenvatting Antwerp - Ludogorets
Opstellingen Antwerp - Ludogorets
De opstellingen van Antwerp en Ludogorets zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Antwerp gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Ludogorets zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Antwerp - Ludogorets

Antwerp en Ludogorets spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pavel Orel en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Antwerp en Ludogorets in de Europa League vond plaats op 22 oktober 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Antwerp. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Antwerp favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Ludogorets slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Antwerp 1
Winst Ludogorets 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Antwerp op een 1e positie staat, terwijl we Ludogorets terugvinden op de 4e plaats.