Nabeschouwing APOEL - Zrinjski (2-2) (4-2 na strafschoppen) || Europa League 2020/2021

Donderdag 24 september 2020 - 20:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt APOEL het donderdag 24 september 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Zrinjski. De wedstrijd wordt gespeeld in Neo GSP in Nicosía.

Via de APOEL - Zrinjski live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing APOEL - Zrinjski (2-2) (4-2 na strafschoppen)

Het Europa League duel tussen APOEL en Zrinjski is onder leiding van scheidsrechter Daniel Stefanski geëindigd in een overwinning voor APOEL. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 2-2 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek APOEL het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 4-2 gewonnen werd.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door J. Ivancic, waarmee Zrinjski met 0-1 de leiding nam. APOEL kwam in de 14e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van O. Atzili, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 26e minuut zette A. Nuhiu zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee APOEL de leiding in de wedstrijd nam.

Na 69 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat N. Bilbija de 2-2 maakte voor Zrinjski.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 4-2 score in het voordeel van APOEL, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE APOEL - Zrinjski 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd APOEL - Zrinjski teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Zrinjski Doelpunt J. Ivancic met assist van S. Jakovljevic Zrinjski 0-1
14' Doelpunt APOEL Doelpunt O. Atzili met assist van A. Geraldes APOEL 1-1
26' Doelpunt APOEL Doelpunt A. Nuhiu met assist van O. Atzili APOEL 2-1
57' Wissel Zrinjski Wissel A. Bekic voor T. Barbaric Zrinjski
63' Wissel APOEL Wissel M. Jensen voor G. Zahid APOEL
66' Wissel Zrinjski Wissel D. Zlomislic voor D. Trebotic Zrinjski
69' Doelpunt Zrinjski Doelpunt N. Bilbija met assist van J. Ivancic Zrinjski 2-2
73' Wissel APOEL Wissel M. Al-Tamari voor D. Ndongala APOEL
76' Wissel Zrinjski Wissel M. Govedarica voor J. Ivancic Zrinjski
77' Gele kaart APOEL Gele kaart voor A. M. Tuhami APOEL
86' Wissel APOEL Wissel M. Lundemo voor A. M. Tuhami APOEL
93' Gele kaart APOEL Gele kaart voor A. Nuhiu APOEL
96' Gele kaart Zrinjski Gele kaart voor D. Zlomislic Zrinjski
98' Wissel APOEL Wissel B. Sahar voor A. Nuhiu APOEL
101' Gele kaart APOEL Gele kaart voor O. Atzili APOEL
106' Wissel Zrinjski Wissel R. Sadiku voor J. Corluka Zrinjski
115' Gele kaart Zrinjski Gele kaart voor N. Bilbija Zrinjski
116' Gele kaart Zrinjski Gele kaart voor R. Sadiku Zrinjski
1' Penalty gescoord in shootout APOEL Penalty gescoord in shootout M. Jensen APOEL 1-0
1' Penalty gescoord in shootout Zrinjski Penalty gescoord in shootout M. Filipovic Zrinjski 1-1
2' Penalty gemist in shootout APOEL Penalty gemist in shootout O. Atzili APOEL
2' Penalty gemist in shootout Zrinjski Penalty gemist in shootout L. Ibanez Zrinjski
3' Penalty gescoord in shootout APOEL Penalty gescoord in shootout B. Sahar APOEL 2-1
3' Penalty gemist in shootout Zrinjski Penalty gemist in shootout N. Bilbija Zrinjski
4' Penalty gescoord in shootout APOEL Penalty gescoord in shootout M. Al-Tamari APOEL 3-1
4' Penalty gescoord in shootout Zrinjski Penalty gescoord in shootout M. Govedarica Zrinjski 3-2
5' Penalty gescoord in shootout APOEL Penalty gescoord in shootout T. De Vincenti APOEL 4-2
Video hoogtepunten en samenvatting APOEL - Zrinjski
Opstellingen APOEL - Zrinjski
De opstellingen van APOEL en Zrinjski zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat APOEL gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Zrinjski zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.