Nabeschouwing Ararat-Armenia - Crvena Zvezda (1-2) || Europa League 2020/2021

Donderdag 1 oktober 2020 - 19:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Ararat-Armenia het donderdag 1 oktober 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Crvena Zvezda. De wedstrijd wordt gespeeld in Armenia Football Academy grass in Yerevan.

Via de Ararat-Armenia - Crvena Zvezda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ararat-Armenia - Crvena Zvezda (1-2)

Het Europa League duel tussen Ararat-Armenia en Crvena Zvezda is onder leiding van scheidsrechter Anastasios Sidiropoulos geëindigd in een 1-2 overwinning voor Crvena Zvezda. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door A. Katai, waarmee Crvena Zvezda met 0-1 de leiding nam. Crvena Zvezda vergrootte in de 60e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Falcinelli op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 72e minuut wist Ararat-Armenia de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via M. Lima. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Ararat-Armenia kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Anastasios Sidiropoulos, waardoor Crvena Zvezda een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Ararat-Armenia - Crvena Zvezda 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ararat-Armenia - Crvena Zvezda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor M. Rodic Crvena Zvezda
45' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt A. Katai Crvena Zvezda 0-1
47' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor D. Falcinelli Crvena Zvezda
55' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor M. Ivanic Crvena Zvezda
60' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt D. Falcinelli met assist van El Fardou Ben Crvena Zvezda 0-2
65' Wissel Ararat-Armenia Wissel Y. Otubanjo voor Alemao Ararat-Armenia
65' Wissel Crvena Zvezda Wissel N. Petrovic voor G. Kanga Crvena Zvezda
70' Wissel Ararat-Armenia Wissel A. Ambartsumyan voor S. Shahinyan Ararat-Armenia
72' Doelpunt Ararat-Armenia Doelpunt M. Lima Ararat-Armenia 1-2
77' Wissel Crvena Zvezda Wissel Z. Gavric voor A. Katai Crvena Zvezda
81' Wissel Crvena Zvezda Wissel M. Gobeljic voor El Fardou Ben Crvena Zvezda
96' Gele kaart Ararat-Armenia Gele kaart voor A. Ambartsumyan Ararat-Armenia
Video hoogtepunten en samenvatting Ararat-Armenia - Crvena Zvezda
Opstellingen Ararat-Armenia - Crvena Zvezda
De opstellingen van Ararat-Armenia en Crvena Zvezda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ararat-Armenia gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Crvena Zvezda zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.