Nabeschouwing Arsenal - Molde (4-1) || Europa League 2020/2021

Donderdag 5 november 2020 - 21:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Arsenal het donderdag 5 november 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Molde. De wedstrijd wordt gespeeld in Emirates Stadium in London.

Via de Arsenal - Molde live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arsenal - Molde (4-1)

Het Europa League duel tussen Arsenal en Molde is onder leiding van scheidsrechter Halil Umut Meler geëindigd in een 4-1 overwinning voor Arsenal. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door M. Ellingsen, waarmee Molde met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van K. Haugen zorgde ervoor dat Arsenal op 1-1 kwam te staan in de 46e minuut. Via een eigen goal van S. Sinyan kwam Arsenal in de 62e minuut op een 2-1 voorsprong te staan.

Na 69 minuten werd de voorsprong voor Arsenal vergroot nadat N. Pepe de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 88e minuut wist J. Willock namens Arsenal de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Halil Umut Meler bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Arsenal.

LIVE Arsenal - Molde 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arsenal - Molde teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Molde Doelpunt M. Ellingsen met assist van M. Eikrem Molde 0-1
46' Eigen doelpunt Arsenal Eigen doelpunt K. Haugen E. Nketiah Arsenal 1-1
46' Wissel Molde Wissel S. Sinyan voor S. Gregersen Molde
58' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor D. Luiz Arsenal
62' Eigen doelpunt Arsenal Eigen doelpunt S. Sinyan J. Willock Arsenal 2-1
63' Wissel Molde Wissel E. Knudtzon voor M. Bolly Molde
63' Wissel Arsenal Wissel C. Soares voor A. Maitland-Niles Arsenal
63' Wissel Arsenal Wissel B. Saka voor Willian Arsenal
69' Doelpunt Arsenal Doelpunt N. Pepe met assist van B. Saka Arsenal 3-1
74' Wissel Molde Wissel O. Brynhildsen voor M. Eikrem Molde
74' Wissel Molde Wissel L. James voor O. Omoijuanfo Molde
77' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor B. Saka Arsenal
80' Wissel Arsenal Wissel M. Elneny voor D. Ceballos Arsenal
80' Wissel Arsenal Wissel K. Tierney voor G. Xhaka Arsenal
86' Wissel Molde Wissel M. Mostrom voor M. Ellingsen Molde
88' Doelpunt Arsenal Doelpunt J. Willock met assist van N. Pepe Arsenal 4-1
Video hoogtepunten en samenvatting Arsenal - Molde
Opstellingen Arsenal - Molde
De opstellingen van Arsenal en Molde zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arsenal gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Molde zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Arsenal - Molde

Arsenal en Molde spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halil Umut Meler en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Arsenal en Molde elkaar treffen in de Europa League.

Winst Arsenal 0
Winst Molde 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Arsenal op een 1e positie staat, terwijl we Molde terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is hagel.