Nabeschouwing Arsenal - Villarreal (0-0) || Europa League 2020/2021

Donderdag 6 mei 2021 - 21:00 uur



In de Europa League 2020/2021 neemt Arsenal het donderdag 6 mei 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Villarreal. De wedstrijd wordt gespeeld in Emirates Stadium in London.

Via de Arsenal - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arsenal - Villarreal (0-0)

De Europa League 2020/2021 wedstrijd tussen Arsenal en Villarreal geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Arsenal en Villarreal gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Villarreal kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Slavko Vinčić niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Arsenal - Villarreal
Balbezit
55%
45%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
13
10
Schoten op doel
1
4
Aanvallen
67
64
Gevaarlijke aanvallen
40
31
Passes
491
406
Overtredingen
13
7
Buitenspel
1
1
Corners
8
5
Wissels
4
4
LIVE Arsenal - Villarreal 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arsenal - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
29' Wissel Villarreal Wissel Y. Pino voor S. Chukwueze Villarreal
66' Wissel Arsenal Wissel Martinelli voor M. Odegaard Arsenal
72' Wissel Villarreal Wissel C. Bacca voor P. Alcacer Villarreal
80' Wissel Arsenal Wissel A. Lacazette voor P. Aubameyang Arsenal
80' Wissel Arsenal Wissel Willian voor K. Tierney Arsenal
86' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Y. Pino Villarreal
91' Wissel Villarreal Wissel A. Moreno voor Alfonso Pedraza Villarreal
91' Wissel Villarreal Wissel M. Gomez voor Y. Pino Villarreal
91' Wissel Arsenal Wissel E. Nketiah voor H. Bellerin Arsenal
92' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor E. Nketiah Arsenal
Video hoogtepunten en samenvatting Arsenal - Villarreal
Opstellingen Arsenal - Villarreal
De opstellingen van Arsenal en Villarreal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arsenal gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Villarreal zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Arsenal - Villarreal

Arsenal en Villarreal spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Slavko Vinčić en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Arsenal en Villarreal in de Europa League vond plaats op 29 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Villarreal. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Villarreal favoriet. 1 keer wist de ploeg van Arsenal te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Arsenal. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Arsenal 0
Winst Villarreal 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Arsenal - Villarreal Opstelling Arsenal Opstelling Villarreal Live Arsenal - Villarreal Live Arsenal - Villarreal kijken Arsenal - Villarreal kijken Live Arsenal - Villarreal stream Arsenal - Villarreal Fox Sports Nabeschouwing Arsenal - Villarreal Uitslag Arsenal - Villarreal Statistieken Arsenal - Villarreal Europa League 2020/2021 Arsenal - Villarreal wedden Arsenal - Villarreal gokken Arsenal - Villarreal Unibet