Nabeschouwing Benfica - Rangers (3-3) || Europa League 2020/2021

Donderdag 5 november 2020 - 18:55 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Benfica het donderdag 5 november 2020 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Rangers. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Sport Lisboa e Benfica in Lisboa.

Via de Benfica - Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benfica - Rangers (3-3)

De Europa League 2020/2021 wedstrijd tussen Benfica en Rangers geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van C. Goldson zette Benfica op een 1-0 voorsprong in de 2e minuut van de wedstrijd. In de 19e minuut moest N. Otamendi van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Jesús Gil Manzano een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Benfica verder met een speler minder. Een eigen doelpunt van D. Goncalves zorgde ervoor dat Rangers in de 24e minuut op 1-1 kwam te staan.

In de 25e minuut was het Rangers dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van G. Kamara. Na 51 minuten werd de voorsprong voor Rangers vergroot nadat A. Morelos de 1-3 wist te scoren. Benfica verkleinde in de 77e minuut de achterstand doordat R. Silva de 2-3 wist te maken, waardoor de wedstrijd toch weer spannend werd. Vlak voor het einde van de wedstrijd werd de stand tussen beide ploegen toch weer gelijk getrokken, nadat D. Nunez Benfica weer op 3-3 zette in de 91e minuut.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jesús Gil Manzano bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Benfica - Rangers 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benfica - Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Eigen doelpunt Benfica Eigen doelpunt C. Goldson R. Silva Benfica 1-0
19' Rode kaart Benfica Rode kaart voor N. Otamendi Benfica
21' Wissel Benfica Wissel Jardel voor Pizzi Benfica
24' Eigen doelpunt Rangers Eigen doelpunt D. Goncalves J. Tavernier Rangers 1-1
25' Doelpunt Rangers Doelpunt G. Kamara Rangers 1-2
46' Wissel Benfica Wissel Gilberto voor D. Goncalves Benfica
46' Wissel Benfica Wissel A. Grimaldo voor N. Tavares Benfica
51' Doelpunt Rangers Doelpunt A. Morelos met assist van J. Tavernier Rangers 1-3
60' Wissel Benfica Wissel D. Nunez voor H. Seferovic Benfica
67' Wissel Benfica Wissel G. Waldschmidt voor Everton Benfica
69' Wissel Rangers Wissel S. Arfield voor J. Aribo Rangers
77' Doelpunt Benfica Doelpunt R. Silva met assist van D. Nunez Benfica 2-3
91' Doelpunt Benfica Doelpunt D. Nunez met assist van G. Waldschmidt Benfica 3-3
Video hoogtepunten en samenvatting Benfica - Rangers
Opstellingen Benfica - Rangers
De opstellingen van Benfica en Rangers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Benfica gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Rangers zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Steven Gerrard
Voorbeschouwing Benfica - Rangers

Benfica en Rangers spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jesús Gil Manzano en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Benfica en Rangers elkaar treffen in de Europa League.

Winst Benfica 0
Winst Rangers 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Benfica op een 1e positie staat, terwijl we Rangers terugvinden op de 2e plaats.