Nabeschouwing Club Brugge - Dynamo Kiev (0-1) || Europa League 2020/2021

Donderdag 25 februari 2021 - 21:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Club Brugge het donderdag 25 februari 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Dynamo Kiev. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Club Brugge - Dynamo Kiev live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge - Dynamo Kiev (0-1)

Het Europa League duel tussen Club Brugge en Dynamo Kiev is onder leiding van scheidsrechter Srđan Jovanović geëindigd in een 0-1 overwinning voor Dynamo Kiev. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 83e minuut door V. Buyalskyy, waarmee Dynamo Kyiv met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Srđan Jovanović, waardoor Dynamo Kiev de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Club Brugge - Dynamo Kiev 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge - Dynamo Kiev teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor T. Van den Keybus Club Brugge
46' Wissel Club Brugge Wissel I. Van der Brempt voor T. Van den Keybus Club Brugge
49' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor A. Besiedin Dynamo Kyiv
57' Wissel Club Brugge Wissel Y. Badji voor B. Dost Club Brugge
68' Wissel Dynamo Kyiv Wissel M. Shaparenko voor V. Shepelev Dynamo Kyiv
77' Wissel Dynamo Kyiv Wissel O. Karavaev voor T. Kedziora Dynamo Kyiv
83' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt V. Buyalskyy met assist van V. Tsygankov Dynamo Kyiv 0-1
84' Wissel Club Brugge Wissel M. de Cuyper voor E. Sobol Club Brugge
84' Wissel Club Brugge Wissel D. Okereke voor N. Dirar Club Brugge
86' Wissel Dynamo Kyiv Wissel O. Andrievsky voor V. Buyalskyy Dynamo Kyiv
Video hoogtepunten en samenvatting Club Brugge - Dynamo Kiev
Opstellingen Club Brugge - Dynamo Kiev
De opstellingen van Club Brugge en Dynamo Kiev zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Club Brugge gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Dynamo Kiev zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Club Brugge - Dynamo Kiev

Club Brugge en Dynamo Kiev spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Srđan Jovanović en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Club Brugge en Dynamo Kiev in de Europa League vond plaats op 18 februari 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.