Nabeschouwing Crvena Zvezda - Gent (2-1) || Europa League 2020/2021

Donderdag 5 november 2020 - 21:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Crvena Zvezda het donderdag 5 november 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Gent. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Rajko Mitić in Beograd.

Via de Crvena Zvezda - Gent live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crvena Zvezda - Gent (2-1)

Het Europa League duel tussen Crvena Zvezda en Gent is onder leiding van scheidsrechter Michael Fabbri geëindigd in een 2-1 overwinning voor Crvena Zvezda. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door G. Kanga, waarmee Crvena Zvezda met 1-0 de leiding nam. Gent kwam in de 31e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van V. Odjidja-Ofoe, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 59e minuut zette A. Katai zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Crvena Zvezda de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Michael Fabbri, waardoor Crvena Zvezda een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Crvena Zvezda - Gent 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crvena Zvezda - Gent teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt G. Kanga met assist van M. Gobeljic Crvena Zvezda 1-0
24' Gele kaart Gent Gele kaart voor M. Mohammadi Gent
31' Doelpunt Gent Doelpunt V. Odjidja-Ofoe met assist van R. Yaremchuk Gent 1-1
46' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor J. S. Sanogo Crvena Zvezda
47' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor N. Milunovic Crvena Zvezda
48' Gele kaart Gent Gele kaart voor O. Bukari Gent
59' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt A. Katai Crvena Zvezda 2-1
63' Wissel Gent Wissel A. Niangbo voor J. Botaka Gent
64' Wissel Crvena Zvezda Wissel N. Petrovic voor M. Ivanic Crvena Zvezda
75' Wissel Gent Wissel S. Kums voor E. Owusu Gent
81' Wissel Gent Wissel T. Kleindienst voor V. Odjidja-Ofoe Gent
83' Wissel Crvena Zvezda Wissel R. Pankov voor G. Kanga Crvena Zvezda
84' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor A. Katai Crvena Zvezda
91' Wissel Crvena Zvezda Wissel S. Spiridonovic voor El Fardou Ben Crvena Zvezda
91' Wissel Crvena Zvezda Wissel V. Nikolic voor A. Katai Crvena Zvezda
96' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor M. Gobeljic Crvena Zvezda
Video hoogtepunten en samenvatting Crvena Zvezda - Gent
Opstellingen Crvena Zvezda - Gent
De opstellingen van Crvena Zvezda en Gent zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crvena Zvezda gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Gent zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Crvena Zvezda - Gent

Crvena Zvezda en Gent spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Fabbri en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Crvena Zvezda en Gent elkaar treffen in de Europa League.

Winst Crvena Zvezda 0
Winst Gent 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Crvena Zvezda op een 2e positie staat, terwijl we Gent terugvinden op de 4e plaats.