Nabeschouwing Crvena Zvezda - Milan (2-2) || Europa League 2020/2021

Donderdag 18 februari 2021 - 18:55 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Crvena Zvezda het donderdag 18 februari 2021 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Rajko Mitić in Beograd.

Via de Crvena Zvezda - Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crvena Zvezda - Milan (2-2)

De Europa League 2020/2021 wedstrijd tussen Crvena Zvezda en Milan geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van R. Pankov zette Milan op een 0-1 voorsprong in de 42e minuut van de wedstrijd. Een benutte penalty van G. Kanga in de 52e minuut zorgde er even later voor dat Crvena Zvezda weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 61e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het T. Hernandez van Milan die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 1-2.

In de 77e minuut moest Crvena Zvezda verder met een man minder, nadat M. Rodic een tweede gele kaart kreeg. Na 93 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat M. Pavkov de 2-2 maakte namens Crvena Zvezda.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Crvena Zvezda - Milan 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crvena Zvezda - Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' VAR: Afgekeurd doelpunt T. Hernández Afgekeurd doelpunt vanwege hands T. Hernández Milan
39' Wissel Milan Wissel S. Tonali voor I. Bennacer Milan
42' Eigen doelpunt Milan Eigen doelpunt R. Pankov S. Castillejo Milan 0-1
46' Wissel Milan Wissel R. Leao voor A. Rebic Milan
51' Gele kaart Milan Gele kaart voor A. Romagnoli Milan
52' Penalty Crvena Zvezda Penalty G. Kanga Crvena Zvezda 1-1
54' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor N. Milunovic Crvena Zvezda
57' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor M. Rodic Crvena Zvezda
61' Penalty Milan Penalty T. Hernandez Milan 1-2
61' Wissel Crvena Zvezda Wissel F. Falco voor El Fardou Ben Crvena Zvezda
71' Gele kaart Milan Gele kaart voor M. Mandzukic Milan
74' Wissel Crvena Zvezda Wissel M. Gajic voor M. Gobeljic Crvena Zvezda
77' Tweede gele kaart Crvena Zvezda Tweede gele kaart voor M. Rodic Crvena Zvezda
77' Wissel Milan Wissel D. Dalot voor T. Hernandez Milan
81' Wissel Crvena Zvezda Wissel A. M. Bakayoko voor M. Ivanic Crvena Zvezda
81' Wissel Crvena Zvezda Wissel M. Pavkov voor D. Falcinelli Crvena Zvezda
81' Wissel Crvena Zvezda Wissel J. S. Sanogo voor N. Petrovic Crvena Zvezda
82' Wissel Milan Wissel H. Calhanoglu voor M. Mandzukic Milan
93' Gele kaart Milan Gele kaart voor G. Donnarumma Milan
93' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt M. Pavkov met assist van G. Kanga Crvena Zvezda 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Crvena Zvezda - Milan
Opstellingen Crvena Zvezda - Milan
De opstellingen van Crvena Zvezda en Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crvena Zvezda gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Milan zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Dejan Stankovic
Voorbeschouwing Crvena Zvezda - Milan

Crvena Zvezda en Milan spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anastasios Sidiropoulos en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Crvena Zvezda en Milan elkaar treffen in de Europa League.