Nabeschouwing Crvena Zvezda - Slovan Liberec (5-1) || Europa League 2020/2021

Donderdag 29 oktober 2020 - 18:55 uur



In de Europa League 2020/2021 neemt Crvena Zvezda het donderdag 29 oktober 2020 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Slovan Liberec. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Rajko Mitić in Beograd.

Via de Crvena Zvezda - Slovan Liberec live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crvena Zvezda - Slovan Liberec (5-1)

Het Europa League duel tussen Crvena Zvezda en Slovan Liberec is onder leiding van scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo geëindigd in een 5-1 overwinning voor Crvena Zvezda. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door El Fardou Ben, waarmee Crvena Zvezda met 1-0 de leiding nam. Crvena Zvezda vergrootte in de 22e minuut de voorsprong nadat het via een goal van El Fardou Ben op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 41e minuut wist Slovan Liberec de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via J. Matousek.

Na 50 minuten werd de voorsprong voor Crvena Zvezda vergroot nadat M. Gajic de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 67e minuut nadat A. Katai namens Crvena Zvezda de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 70e minuut en kwam op naam te staan van Crvena Zvezda speler D. Falcinelli, die daarmee tekende voor de 5-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Fábio José Costa Veríssimo en eindigde de wedstrijd dus met een 5-1 stand in het voordeel van Crvena Zvezda.

Wedstrijdstatistieken Crvena Zvezda - Slovan Liberec
Goals
5
1
Balbezit
56%
44%
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
23
12
Schoten op doel
11
2
Aanvallen
101
100
Gevaarlijke aanvallen
36
39
Passes
435
255
Overtredingen
22
14
Buitenspel
1
2
Corners
4
5
Wissels
5
5
LIVE Crvena Zvezda - Slovan Liberec 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crvena Zvezda - Slovan Liberec teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt El Fardou Ben met assist van M. Rodic Crvena Zvezda 1-0
22' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt El Fardou Ben met assist van M. Ivanic Crvena Zvezda 2-0
41' Doelpunt Slovan Liberec Doelpunt J. Matousek met assist van M. Sadilek Slovan Liberec 2-1
50' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt M. Gajic Crvena Zvezda 3-1
66' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor M. Borjan Crvena Zvezda
67' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt A. Katai Crvena Zvezda 4-1
70' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt D. Falcinelli met assist van El Fardou Ben Crvena Zvezda 5-1
75' Wissel Slovan Liberec Wissel M. Rabusic voor A. Yusuf Slovan Liberec
75' Wissel Slovan Liberec Wissel M. Beran voor J. Matousek Slovan Liberec
75' Wissel Crvena Zvezda Wissel M. Gobeljic voor M. Rodic Crvena Zvezda
83' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor J. S. Sanogo Crvena Zvezda
83' Wissel Crvena Zvezda Wissel N. Petrovic voor El Fardou Ben Crvena Zvezda
83' Wissel Crvena Zvezda Wissel Z. Gavric voor M. Ivanic Crvena Zvezda
86' Wissel Slovan Liberec Wissel J. Sulc voor J. Hromada Slovan Liberec
88' Wissel Crvena Zvezda Wissel R. Pankov voor D. Falcinelli Crvena Zvezda
88' Wissel Crvena Zvezda Wissel A. Vukanovic voor A. Katai Crvena Zvezda
91' Wissel Slovan Liberec Wissel J. Barac voor K. Mara Slovan Liberec
91' Wissel Slovan Liberec Wissel M. Fukala voor J. Mosquera Slovan Liberec
Video hoogtepunten en samenvatting Crvena Zvezda - Slovan Liberec
Opstellingen Crvena Zvezda - Slovan Liberec
De opstellingen van Crvena Zvezda en Slovan Liberec zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crvena Zvezda gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Slovan Liberec zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.
Formatie 4-5-1
Wissels Slovan Liberec
# Speler Pos.
31 Lukáš Hasalík K
24 Michal Fukala V
22 Michal Beran M
27 Jakub Barac M
15 David Cancola M
5 Jan Šulc M
16 Lukáš Csáno A
7 Michael Rabusic A
Voorbeschouwing Crvena Zvezda - Slovan Liberec

Crvena Zvezda en Slovan Liberec spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Crvena Zvezda en Slovan Liberec in de Europa League vond plaats op 28 september 2006 en dat duel eindigde in een overwinning voor Slovan Liberec. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Slovan Liberec favoriet. 2 keer wist de ploeg van Crvena Zvezda te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Crvena Zvezda. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Crvena Zvezda 0
Winst Slovan Liberec 2
Gelijkspel 0
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Crvena Zvezda op een 4e positie staat, terwijl we Slovan Liberec terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
Crvena Zvezda - Slovan Liberec Opstelling Crvena Zvezda Opstelling Slovan Liberec Live Crvena Zvezda - Slovan Liberec Live Crvena Zvezda - Slovan Liberec kijken Crvena Zvezda - Slovan Liberec kijken Live Crvena Zvezda - Slovan Liberec stream Crvena Zvezda - Slovan Liberec Fox Sports Nabeschouwing Crvena Zvezda - Slovan Liberec Uitslag Crvena Zvezda - Slovan Liberec Statistieken Crvena Zvezda - Slovan Liberec Europa League 2020/2021 Crvena Zvezda - Slovan Liberec wedden Crvena Zvezda - Slovan Liberec gokken Crvena Zvezda - Slovan Liberec Unibet