Nabeschouwing CSKA Moskva - Wolfsberger AC (0-1) || Europa League 2020/2021

Donderdag 3 december 2020 - 18:55 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt CSKA Moskva het donderdag 3 december 2020 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Wolfsberger AC. De wedstrijd wordt gespeeld in VEB Arena in Moskva.

Via de CSKA Moskva - Wolfsberger AC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CSKA Moskva - Wolfsberger AC (0-1)

Het Europa League duel tussen CSKA Moskva en Wolfsberger AC is onder leiding van scheidsrechter Nikola Dabanović geëindigd in een 0-1 overwinning voor Wolfsberger AC. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door D. Vizinger, waarmee Wolfsberger AC met 0-1 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Wolfsberger AC.

LIVE CSKA Moskva - Wolfsberger AC 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CSKA Moskva - Wolfsberger AC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt D. Vizinger Wolfsberger AC 0-1
46' Wissel CSKA Moskva Wissel A. Gaich voor F. Chalov CSKA Moskva
46' Wissel CSKA Moskva Wissel C. Ejuke voor K. Kuchaev CSKA Moskva
61' Wissel Wolfsberger AC Wissel K. L. Stratznig voor M. Taferner Wolfsberger AC
63' Wissel CSKA Moskva Wissel N. Tiknizyan voor G. Schennikov CSKA Moskva
64' Wissel CSKA Moskva Wissel K. Bistrovic voor I. Akhmetov CSKA Moskva
67' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor D. Baumgartner Wolfsberger AC
70' Wissel Wolfsberger AC Wissel D. Joveljic voor D. Vizinger Wolfsberger AC
76' Wissel CSKA Moskva Wissel A. Sigurdsson voor I. Oblyakov CSKA Moskva
81' Wissel Wolfsberger AC Wissel C. Wernitznig voor M. Liendl Wolfsberger AC
82' Wissel Wolfsberger AC Wissel N. Rnic voor S. Sprangler Wolfsberger AC
86' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor E. Peretz Wolfsberger AC
91' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor A. Kofler Wolfsberger AC
Video hoogtepunten en samenvatting CSKA Moskva - Wolfsberger AC
Opstellingen CSKA Moskva - Wolfsberger AC
De opstellingen van CSKA Moskva en Wolfsberger AC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat CSKA Moskva gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Wolfsberger AC zal beginnen in een 4-1-3-2 opstelling.
Coach Viktor Goncharenko
Formatie 4-1-3-2
Coach Ferdinand Feldhofer
Voorbeschouwing CSKA Moskva - Wolfsberger AC

CSKA Moskva en Wolfsberger AC spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nikola Dabanović en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen CSKA Moskva en Wolfsberger AC in de Europa League vond plaats op 22 oktober 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst CSKA Moskva 0
Winst Wolfsberger AC 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel CSKA Moskva op een 4e positie staat, terwijl we Wolfsberger AC terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is sneeuw.