Nabeschouwing CSKA Sofia - B36 (3-1) || Europa League 2020/2021

Donderdag 24 september 2020 - 19:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt CSKA Sofia het donderdag 24 september 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen B36. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Bâlgarska Armija in Sofia.

Via de CSKA Sofia - B36 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CSKA Sofia - B36 (3-1)

Het Europa League duel tussen CSKA Sofia en B36 is onder leiding van scheidsrechter Tamás Bognár geëindigd in een 3-1 overwinning voor CSKA Sofia. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door A. Sowe, waarmee CSKA Sofia met 1-0 de leiding nam. CSKA Sofia vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Yomov op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 61e minuut wist B36 de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via S. Pingel.

Na 83 minuten werd de voorsprong voor CSKA Sofia vergroot nadat J. Keita de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor CSKA Sofia.

LIVE CSKA Sofia - B36 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CSKA Sofia - B36 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart CSKA Sofia Gele kaart voor Geferson CSKA Sofia
26' Gele kaart B36 Gele kaart voor E. Nielsen B36
27' Doelpunt CSKA Sofia Doelpunt A. Sowe met assist van Y. Sankhare CSKA Sofia 1-0
38' Doelpunt CSKA Sofia Doelpunt G. Yomov met assist van Y. Sankhare CSKA Sofia 2-0
47' Gele kaart B36 Gele kaart voor M. Jacobsen B36
58' Gele kaart B36 Gele kaart voor B. Heinesen B36
59' Wissel B36 Wissel H. Agnarsson voor R. Samuelsen B36
60' Wissel B36 Wissel S. Radosavljevic voor E. Nielsen B36
61' Doelpunt B36 Doelpunt S. Pingel met assist van S. Radosavljevic B36 2-1
61' Wissel CSKA Sofia Wissel T. Rodrigues voor Geferson CSKA Sofia
68' Wissel B36 Wissel A. Johansen voor M. Jacobsen B36
69' Wissel CSKA Sofia Wissel J. Keita voor G. Yomov CSKA Sofia
83' Doelpunt CSKA Sofia Doelpunt J. Keita met assist van A. Sowe CSKA Sofia 3-1
84' Wissel CSKA Sofia Wissel Henrique voor G. Carey CSKA Sofia
Video hoogtepunten en samenvatting CSKA Sofia - B36
Opstellingen CSKA Sofia - B36
De opstellingen van CSKA Sofia en B36 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat CSKA Sofia gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en B36 zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing CSKA Sofia - B36

CSKA Sofia en B36 spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tamás Bognár en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat CSKA Sofia en B36 elkaar treffen in de Europa League.