Nabeschouwing DAC - Jablonec (5-3) (na verlenging) || Europa League 2020/2021

Donderdag 17 september 2020 - 20:45 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt DAC het donderdag 17 september 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Jablonec. De wedstrijd wordt gespeeld in MOL Aréna in Dunajská Streda.

Via de DAC - Jablonec live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing DAC - Jablonec (5-3) (na verlenging)

Het Europa League duel tussen DAC en Jablonec is onder leiding van scheidsrechter Marco Di Bello geëindigd in een 5-3 overwinning voor DAC. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 3-3 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het DAC dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door M. Divkovic, waarmee Dunajská Streda met 1-0 de leiding nam. Jablonec kwam in de 26e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Zeleny, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 57e minuut zette I. Schranz zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Jablonec de leiding in de wedstrijd nam.

Na 65 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat M. Divkovic de 2-2 maakte voor Dunajská Streda. In de 71e minuut werd de stand op 2-3 gezet na een benutte penalty van Jablonec speler I. Schranz. Daarmee was de wedstrijd echter nog niet gespeeld, want er volgde nog een hectische slotfase. In de 85e minuut was het I. Nicolaescu die Dunajská Streda weer op gelijke hoogte bracht, nadat deze de 3-3 scoorde. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 3-3 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Het volgende doelpunt van Dunajská Streda viel in de 96e minuut en betekende de 4-3. Het doelpunt kwam op naam van I. Nicolaescu. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Dunajská Streda. Het was E. Davis die in de 114e minuut de stand op 5-3 zette.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Marco Di Bello af en was het DAC die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 5-3 overwinning.

LIVE DAC - Jablonec 5-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd DAC - Jablonec teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Dunajská Streda Doelpunt M. Divkovic met assist van E. Davis Dunajská Streda 1-0
26' Doelpunt Jablonec Doelpunt J. Zeleny Jablonec 1-1
57' Doelpunt Jablonec Doelpunt I. Schranz Jablonec 1-2
62' Gele kaart Dunajská Streda Gele kaart voor A. Fabry Dunajská Streda
65' Doelpunt Dunajská Streda Doelpunt M. Divkovic met assist van E. Ramirez Dunajská Streda 2-2
67' Gele kaart Jablonec Gele kaart voor J. Podany Jablonec
70' Gele kaart Dunajská Streda Gele kaart voor D. Kruzliak Dunajská Streda
71' Penalty Jablonec Penalty I. Schranz Jablonec 2-3
75' Gele kaart Jablonec Gele kaart voor J. Zeleny Jablonec
78' Wissel Dunajská Streda Wissel I. Nicolaescu voor A. Fabry Dunajská Streda
79' Wissel Jablonec Wissel M. Dolezal voor T. Cvancara Jablonec
83' Gele kaart Dunajská Streda Gele kaart voor Z. Kalmar Dunajská Streda
83' Gele kaart Dunajská Streda Gele kaart voor M. Divkovic Dunajská Streda
85' Doelpunt Dunajská Streda Doelpunt I. Nicolaescu Dunajská Streda 3-3
86' Wissel Jablonec Wissel V. Jovovic voor T. Ladra Jablonec
87' Gele kaart Dunajská Streda Gele kaart voor E. Ramirez Dunajská Streda
96' Doelpunt Dunajská Streda Doelpunt I. Nicolaescu Dunajská Streda 4-3
98' Wissel Jablonec Wissel V. Pilar voor J. Povazanec Jablonec
105' Gele kaart Jablonec Gele kaart voor V. Jovovic Jablonec
106' Wissel Dunajská Streda Wissel M. Bednar voor A. Balic Dunajská Streda
110' Wissel Jablonec Wissel D. Plestil voor J. Zeleny Jablonec
113' Wissel Dunajská Streda Wissel D. Beskorovainyi voor M. Divkovic Dunajská Streda
114' Doelpunt Dunajská Streda Doelpunt E. Davis Dunajská Streda 5-3
121' Wissel Dunajská Streda Wissel S. Njie voor Z. Kalmar Dunajská Streda
Video hoogtepunten en samenvatting DAC - Jablonec
Opstellingen DAC - Jablonec
De opstellingen van DAC en Jablonec zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat DAC gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Jablonec zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.