Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Flora (3-1) || Europa League 2020/2021

Donderdag 1 oktober 2020 - 19:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Dinamo Zagreb het donderdag 1 oktober 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Flora. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Maksimir in Zagreb.

Via de Dinamo Zagreb - Flora live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Flora (3-1)

Het Europa League duel tussen Dinamo Zagreb en Flora is onder leiding van scheidsrechter Ali Palabıyık geëindigd in een 3-1 overwinning voor Dinamo Zagreb. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door M. Gavranovic, waarmee Dinamo Zagreb met 1-0 de leiding nam. Dinamo Zagreb vergrootte in de 26e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Ademi op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 65e minuut wist Flora de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via V. Sinyavskiy.

Na 87 minuten werd de voorsprong voor Dinamo Zagreb vergroot nadat A. Ademi de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Dinamo Zagreb.

LIVE Dinamo Zagreb - Flora 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Zagreb - Flora teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt M. Gavranovic met assist van L. Majer Dinamo Zagreb 1-0
26' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt A. Ademi met assist van M. Gavranovic Dinamo Zagreb 2-0
65' Doelpunt Flora Doelpunt V. Sinyavskiy Flora 2-1
66' Wissel Dinamo Zagreb Wissel L. Ivanusec voor M. Gavranovic Dinamo Zagreb
68' Wissel Dinamo Zagreb Wissel A. Gojak voor M. Orsic Dinamo Zagreb
76' Wissel Flora Wissel M. A. Lepik voor F. Liivak Flora
81' Wissel Flora Wissel M. Miller voor M. Soomets Flora
83' Wissel Dinamo Zagreb Wissel L. Kastrati voor L. Majer Dinamo Zagreb
87' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt A. Ademi met assist van B. Petkovic Dinamo Zagreb 3-1
88' Wissel Flora Wissel M. Poom voor V. Kreida Flora
93' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor M. Leovac Dinamo Zagreb
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Zagreb - Flora
Opstellingen Dinamo Zagreb - Flora
De opstellingen van Dinamo Zagreb en Flora zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dinamo Zagreb gaat aantreden in een 4-3-2-1 formatie en Flora zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.