Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Tottenham Hotspur (3-0) (na verlenging) || Europa League 2020/2021

Donderdag 18 maart 2021 - 18:55 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Dinamo Zagreb het donderdag 18 maart 2021 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Tottenham Hotspur. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Maksimir in Zagreb.

Via de Dinamo Zagreb - Tottenham Hotspur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Tottenham Hotspur (3-0) (na verlenging)

Het Europa League duel tussen Dinamo Zagreb en Tottenham Hotspur is onder leiding van scheidsrechter Davide Massa geëindigd in een 3-0 overwinning voor Dinamo Zagreb. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 2-0 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Dinamo Zagreb dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 62e minuut door M. Orsic, waarmee Dinamo Zagreb met 1-0 de leiding nam. Dinamo Zagreb vergrootte in de 83e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Orsic op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-0 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was M. Orsic van Dinamo Zagreb die de 3-0 wist te maken in de 106e minuut.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Davide Massa af en was het Dinamo Zagreb die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 3-0 overwinning.

LIVE Dinamo Zagreb - Tottenham Hotspur 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Zagreb - Tottenham Hotspur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor E. Lamela Tottenham Hotspur
32' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor K. Jakic Dinamo Zagreb
60' Wissel Tottenham Hotspur Wissel G. Bale voor E. Lamela Tottenham Hotspur
62' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt M. Orsic met assist van L. Majer Dinamo Zagreb 1-0
68' Wissel Tottenham Hotspur Wissel G. Lo Celso voor D. Alli Tottenham Hotspur
68' Wissel Tottenham Hotspur Wissel T. Ndombele voor H. Winks Tottenham Hotspur
75' Wissel Dinamo Zagreb Wissel I. B. Atiemwen voor K. Jakic Dinamo Zagreb
80' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor R. Lauritsen Dinamo Zagreb
81' Wissel Dinamo Zagreb Wissel M. Leovac voor B. Franjic Dinamo Zagreb
82' Wissel Dinamo Zagreb Wissel M. Gavranovic voor L. Majer Dinamo Zagreb
83' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt M. Orsic met assist van I. B. Atiemwen Dinamo Zagreb 2-0
85' Wissel Tottenham Hotspur Wissel Carlos Vinicius voor Lucas Tottenham Hotspur
90' Wissel Dinamo Zagreb Wissel P. Stojanovic voor S. Ristovski Dinamo Zagreb
90' Wissel Dinamo Zagreb Wissel J. Misic voor B. Petkovic Dinamo Zagreb
91' Wissel Tottenham Hotspur Wissel S. Reguilon voor B. Davies Tottenham Hotspur
93' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor P. Stojanovic Dinamo Zagreb
106' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt M. Orsic Dinamo Zagreb 3-0
107' Wissel Tottenham Hotspur Wissel S. Bergwijn voor S. Aurier Tottenham Hotspur
117' Wissel Dinamo Zagreb Wissel D. Peric voor A. Ademi Dinamo Zagreb
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Zagreb - Tottenham Hotspur
Opstellingen Dinamo Zagreb - Tottenham Hotspur
De opstellingen van Dinamo Zagreb en Tottenham Hotspur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dinamo Zagreb gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Tottenham Hotspur zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.