Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Villarreal (0-1) || Europa League 2020/2021

Donderdag 8 april 2021 - 21:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Dinamo Zagreb het donderdag 8 april 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Villarreal. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Maksimir in Zagreb.

Via de Dinamo Zagreb - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Villarreal (0-1)

Het Europa League duel tussen Dinamo Zagreb en Villarreal is onder leiding van scheidsrechter Daniel Siebert geëindigd in een 0-1 overwinning voor Villarreal. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 44 minuten. G. Moreno maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Villarreal vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Villarreal.

LIVE Dinamo Zagreb - Villarreal 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Zagreb - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Penalty Villarreal Penalty G. Moreno Villarreal 0-1
46' Wissel Villarreal Wissel P. Alcacer voor C. Bacca Villarreal
61' Wissel Dinamo Zagreb Wissel B. Petkovic voor I. B. Atiemwen Dinamo Zagreb
61' Wissel Dinamo Zagreb Wissel L. Kastrati voor K. Jakic Dinamo Zagreb
69' Wissel Villarreal Wissel M. Gomez voor S. Chukwueze Villarreal
71' Wissel Dinamo Zagreb Wissel M. Leovac voor J. Gvardiol Dinamo Zagreb
76' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor G. Moreno Villarreal
82' Wissel Dinamo Zagreb Wissel B. Franjic voor L. Majer Dinamo Zagreb
82' Wissel Dinamo Zagreb Wissel M. Tolic voor M. Orsic Dinamo Zagreb
86' Wissel Villarreal Wissel R. Pena voor M. Trigueros Villarreal
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Zagreb - Villarreal
Opstellingen Dinamo Zagreb - Villarreal
De opstellingen van Dinamo Zagreb en Villarreal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dinamo Zagreb gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Villarreal zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Damir Krznar
Voorbeschouwing Dinamo Zagreb - Villarreal

Dinamo Zagreb en Villarreal spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Siebert en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Dinamo Zagreb en Villarreal in de Europa League vond plaats op 2 december 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Villarreal. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Dinamo Zagreb als Villarreal wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.