Nabeschouwing Djurgården - CFR Cluj (0-1) || Europa League 2020/2021

Donderdag 24 september 2020 - 19:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Djurgården het donderdag 24 september 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen CFR Cluj. De wedstrijd wordt gespeeld in Tele2 Arena in Stockholm.

Via de Djurgården - CFR Cluj live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Djurgården - CFR Cluj (0-1)

Het Europa League duel tussen Djurgården en CFR Cluj is onder leiding van scheidsrechter Bartosz Frankowski geëindigd in een 0-1 overwinning voor CFR Cluj. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 55e minuut door Vinicius, waarmee CFR Cluj met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor CFR Cluj uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Djurgården - CFR Cluj 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Djurgården - CFR Cluj teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Djurgården Gele kaart voor M. Eriksson Djurgården
44' Gele kaart Djurgården Gele kaart voor E. Chilufya Djurgården
55' Doelpunt CFR Cluj Doelpunt Vinicius met assist van C. Deac CFR Cluj 0-1
72' Wissel Djurgården Wissel J. Ring voor E. Chilufya Djurgården
79' Wissel Djurgården Wissel E. Kujovic voor C. Edwards Djurgården
80' Gele kaart CFR Cluj Gele kaart voor M. Bordeianu CFR Cluj
86' Wissel CFR Cluj Wissel G. Debeljuh voor B. Omrani CFR Cluj
89' Wissel CFR Cluj Wissel M. Pereira voor C. Paun-Alexandru CFR Cluj
93' Gele kaart CFR Cluj Gele kaart voor M. Rondon CFR Cluj
93' Wissel CFR Cluj Wissel O. Hoban voor M. Rondon CFR Cluj
95' Gele kaart Djurgården Gele kaart voor F. Ulvestad Djurgården
Video hoogtepunten en samenvatting Djurgården - CFR Cluj
Opstellingen Djurgården - CFR Cluj
De opstellingen van Djurgården en CFR Cluj zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Djurgården gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en CFR Cluj zal beginnen in een 4-1-3-2 opstelling.