Nabeschouwing Engordany - Zeta (1-3) || Europa League 2020/2021

Dinsdag 18 augustus 2020 - 20:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Engordany het dinsdag 18 augustus 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Zeta. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadi Comunal d'Andorra la Vella in Andorra la Vella.

Via de Engordany - Zeta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Engordany - Zeta (1-3)

Het Europa League duel tussen Engordany en Zeta is onder leiding van scheidsrechter Juxhin Xhaja geëindigd in een 1-3 overwinning voor Zeta. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door I. Vukcevic, waarmee Zeta met 0-1 de leiding nam. Zeta vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Lambulic op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 63e minuut volgde een derde treffer van Zeta, waarmee L. Lambulic zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

S. Gomez zette Engordany even later op 1-3 nadat hij een door scheidsrechter Juxhin Xhaja toegekende penalty wist te benutten.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Zeta.

LIVE Engordany - Zeta 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Engordany - Zeta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Gele kaart Zeta Gele kaart voor Z. Ceklic Zeta
44' Gele kaart Engordany Gele kaart voor M. Spano Engordany
46' Doelpunt Zeta Doelpunt I. Vukcevic met assist van G. Milojko Zeta 0-1
53' Gele kaart Engordany Gele kaart voor M. Rudler Engordany
54' Doelpunt Zeta Doelpunt M. Lambulic met assist van O. Dinovic Zeta 0-2
63' Doelpunt Zeta Doelpunt L. Lambulic met assist van V. Kalezic Zeta 0-3
67' Wissel Engordany Wissel M. Lafont voor L. San Nicolas Engordany
75' Wissel Engordany Wissel A. Lopez voor Edson Engordany
81' Wissel Zeta Wissel M. Lambulic voor M. Lambulic Zeta
87' Wissel Engordany Wissel S. Teixeira voor K. Rame Engordany
89' Wissel Zeta Wissel N. Djurovic voor I. Vukcevic Zeta
89' Wissel Zeta Wissel I. Tripunovic voor L. Lambulic Zeta
94' Penalty Engordany Penalty S. Gomez Engordany 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Engordany - Zeta
Opstellingen Engordany - Zeta
De opstellingen van Engordany en Zeta zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Engordany gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Zeta zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.