Nabeschouwing FCSB - Shirak (3-0) || Europa League 2020/2021

Donderdag 27 augustus 2020 - 20:30 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt FCSB het donderdag 27 augustus 2020 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Shirak. De wedstrijd wordt gespeeld in Arena Naţională in Bucharest.

Via de FCSB - Shirak live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FCSB - Shirak (3-0)

Het Europa League duel tussen FCSB en Shirak is onder leiding van scheidsrechter Admir Šehović geëindigd in een 3-0 overwinning voor FCSB. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door D. Olaru, waarmee FCSB met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 65e minuut voor dat FCSB via F. Tanase op 2-0 kwam te staan. In de 83e minuut volgde een derde treffer van FCSB, waarmee A. Buziuc zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Admir Šehović, waardoor FCSB een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE FCSB - Shirak 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FCSB - Shirak teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Shirak Gele kaart voor Z. Margaryan Shirak
34' Doelpunt FCSB Doelpunt D. Olaru met assist van D. Man FCSB 1-0
43' Gele kaart FCSB Gele kaart voor L. Cristea FCSB
46' Wissel FCSB Wissel A. Buziuc voor S. Bus FCSB
65' Penalty FCSB Penalty F. Tanase FCSB 2-0
65' Gele kaart Shirak Gele kaart voor H. Mkoyan Shirak
69' Wissel Shirak Wissel S. Udo voor D. Manoyan Shirak
74' Wissel Shirak Wissel L. J. Avo voor A. Aslanyan Shirak
74' Wissel Shirak Wissel A. Gevorkyan voor U. Nenadovic Shirak
78' Wissel FCSB Wissel O. Morutan voor D. Man FCSB
83' Doelpunt FCSB Doelpunt A. Buziuc met assist van I. Pantiru FCSB 3-0
86' Wissel FCSB Wissel I. Vina voor F. Tanase FCSB
Video hoogtepunten en samenvatting FCSB - Shirak
Opstellingen FCSB - Shirak
De opstellingen van FCSB en Shirak zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FCSB gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Shirak zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.