Nabeschouwing Feyenoord - Dinamo Zagreb (0-2) || Europa League 2020/2021

Donderdag 3 december 2020 - 18:55 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Feyenoord het donderdag 3 december 2020 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Dinamo Zagreb. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Feijenoord in Rotterdam.

Via de Feyenoord - Dinamo Zagreb live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feyenoord - Dinamo Zagreb (0-2)

Het Europa League duel tussen Feyenoord en Dinamo Zagreb is onder leiding van scheidsrechter Chris Kavanagh geëindigd in een 0-2 overwinning voor Dinamo Zagreb. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 50 minuten. B. Petkovic maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Dinamo Zagreb vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Dinamo Zagreb vergrootte in de 53e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Majer op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Dinamo Zagreb.

LIVE Feyenoord - Dinamo Zagreb 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feyenoord - Dinamo Zagreb teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor U. Spajic Feyenoord
24' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor K. Theophile-Catherine Dinamo Zagreb
36' Wissel Feyenoord Wissel N. Bannis voor B. Linssen Feyenoord
43' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor J. Toornstra Feyenoord
50' Penalty Dinamo Zagreb Penalty B. Petkovic Dinamo Zagreb 0-1
46' Wissel Feyenoord Wissel Botteghin voor U. Spajic Feyenoord
47' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor T. Malacia Feyenoord
50' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor L. Geertruida Feyenoord
53' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt L. Majer met assist van A. Ademi Dinamo Zagreb 0-2
65' Wissel Dinamo Zagreb Wissel B. Franjic voor L. Majer Dinamo Zagreb
70' Wissel Feyenoord Wissel J. C. Teixeira voor M. Diemers Feyenoord
72' Wissel Dinamo Zagreb Wissel M. Orsic voor L. Ivanusec Dinamo Zagreb
82' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor S. Berghuis Feyenoord
86' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor B. Petkovic Dinamo Zagreb
88' Wissel Dinamo Zagreb Wissel M. Tolic voor B. Petkovic Dinamo Zagreb
88' Wissel Dinamo Zagreb Wissel D. Peric voor L. Kastrati Dinamo Zagreb
92' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor M. Senesi Feyenoord
Video hoogtepunten en samenvatting Feyenoord - Dinamo Zagreb
Opstellingen Feyenoord - Dinamo Zagreb
De opstellingen van Feyenoord en Dinamo Zagreb zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Feyenoord gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Dinamo Zagreb zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Feyenoord - Dinamo Zagreb

Feyenoord en Dinamo Zagreb spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Chris Kavanagh en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Feyenoord en Dinamo Zagreb in de Europa League vond plaats op 22 oktober 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Feyenoord 0
Winst Dinamo Zagreb 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Feyenoord op een 2e positie staat, terwijl we Dinamo Zagreb terugvinden op de 1e plaats.