Nabeschouwing Feyenoord - Wolfsberger AC (1-4) || Europa League 2020/2021

Donderdag 29 oktober 2020 - 18:55 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Feyenoord het donderdag 29 oktober 2020 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Wolfsberger AC. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Feijenoord in Rotterdam.

Via de Feyenoord - Wolfsberger AC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feyenoord - Wolfsberger AC (1-4)

Het Europa League duel tussen Feyenoord en Wolfsberger AC is onder leiding van scheidsrechter Srđan Jovanović geëindigd in een 1-4 overwinning voor Wolfsberger AC. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 4 minuten. M. Liendl maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Wolfsberger AC vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. In de 13e minuut mocht er opnieuw een penalty genomen worden. Het was wederom M. Liendl die aanlegde en vervolgens de 0-2 wist te scoren voor Wolfsberger AC. In de 54e minuut wist Feyenoord de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via S. Berghuis.

Na 60 minuten werd de voorsprong voor Wolfsberger AC vergroot nadat M. Liendl de 1-3 wist te scoren. In de 66e minuut werd de stand op 1-4 gezet na een benutte penalty van Wolfsberger AC speler D. Joveljic.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Srđan Jovanović en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van Wolfsberger AC.

LIVE Feyenoord - Wolfsberger AC 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feyenoord - Wolfsberger AC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor Botteghin Feyenoord
4' Penalty Wolfsberger AC Penalty M. Liendl Wolfsberger AC 0-1
12' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor B. Nieuwkoop Feyenoord
13' Penalty Wolfsberger AC Penalty M. Liendl Wolfsberger AC 0-2
41' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor M. Taferner Wolfsberger AC
46' Wissel Feyenoord Wissel L. Narsingh voor B. Nieuwkoop Feyenoord
48' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor R. Haps Feyenoord
54' Doelpunt Feyenoord Doelpunt S. Berghuis met assist van L. Narsingh Feyenoord 1-2
60' Wissel Wolfsberger AC Wissel K. L. Stratznig voor M. Taferner Wolfsberger AC
60' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt M. Liendl Wolfsberger AC 1-3
65' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor J. Bijlow Feyenoord
66' Penalty Wolfsberger AC Penalty D. Joveljic Wolfsberger AC 1-4
67' Wissel Wolfsberger AC Wissel N. Rnic voor D. Joveljic Wolfsberger AC
76' Wissel Feyenoord Wissel N. Bannis voor B. Linssen Feyenoord
80' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor M. Novak Wolfsberger AC
82' Wissel Wolfsberger AC Wissel D. Vizinger voor C. Dieng Wolfsberger AC
82' Wissel Wolfsberger AC Wissel E. Peretz voor C. Wernitznig Wolfsberger AC
84' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor D. Vizinger Wolfsberger AC
Video hoogtepunten en samenvatting Feyenoord - Wolfsberger AC
Opstellingen Feyenoord - Wolfsberger AC
De opstellingen van Feyenoord en Wolfsberger AC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Feyenoord gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Wolfsberger AC zal beginnen in een 4-1-3-2 opstelling.