Nabeschouwing Flora - KR (2-1) || Europa League 2020/2021

Donderdag 17 september 2020 - 18:30 uur

Flora - KR

In de Europa League 2020/2021 neemt Flora het donderdag 17 september 2020 om 18:30 uur in eigen huis op tegen KR. De wedstrijd wordt gespeeld in A. Le Coq Arena in Tallinn.

Via de Flora - KR live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Flora - KR (2-1)

Het Europa League duel tussen Flora en KR is onder leiding van scheidsrechter Sigurd Smehus Kringstad geëindigd in een 2-1 overwinning voor Flora. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door R. Sappinen, waarmee Flora met 1-0 de leiding nam. Flora vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Lilander op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 58e minuut kreeg A. Jonasson van KR voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en KR de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 75e minuut was het KR dat op een 2-1 voorsprong kwam na een goal van K. Finnbogason, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sigurd Smehus Kringstad, waardoor Flora een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Flora - KR 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Flora - KR teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Wissel KR Wissel P. Punyed voor F. Margeirsson KR
7' Doelpunt Flora Doelpunt R. Sappinen met assist van R. Alliku Flora 1-0
30' Gele kaart KR Gele kaart voor A. Jonasson KR
37' Doelpunt Flora Doelpunt M. Lilander met assist van V. Kreida Flora 2-0
46' Wissel Flora Wissel M. Soomets voor M. Miller Flora
58' Tweede gele kaart KR Tweede gele kaart voor A. Jonasson KR
60' Gele kaart KR Gele kaart voor K. Chopart KR
63' Gele kaart KR Gele kaart voor P. Punyed KR
66' Wissel KR Wissel O. Hauksson voor P. Palmason KR
74' Wissel Flora Wissel F. Liivak voor R. Alliku Flora
75' Doelpunt KR Doelpunt K. Finnbogason met assist van K. Chopart KR 2-1
81' Wissel Flora Wissel M. A. Lepik voor R. Sappinen Flora
94' Gele kaart KR Gele kaart voor K. Finnbogason KR
Video hoogtepunten en samenvatting Flora - KR
Opstellingen Flora - KR
De opstellingen van Flora en KR zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Flora gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en KR zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.