Nabeschouwing Gent - Hoffenheim (1-4) || Europa League 2020/2021

Donderdag 29 oktober 2020 - 18:55 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Gent het donderdag 29 oktober 2020 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Hoffenheim. De wedstrijd wordt gespeeld in GHELAMCO-arena in Gent.

Via de Gent - Hoffenheim live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gent - Hoffenheim (1-4)

Het Europa League duel tussen Gent en Hoffenheim is onder leiding van scheidsrechter Sandro Schärer geëindigd in een 1-4 overwinning voor Hoffenheim. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 14e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg R. Yaremchuk van Gent via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. Een penalty zorgde er later in de 36e minuut voor dat TSG Hoffenheim via I. Belfodil op 0-1 kwam te staan. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep TSG Hoffenheim via een goal van F. Grillitsch in de 52e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

In de 73e minuut volgde een derde treffer van TSG Hoffenheim, waarmee M. Gacinovic zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Na 93 minuten deed T. Kleindienst iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Gent werd verkleind tot 1-3. In de 94e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het M. Dabbur die namens TSG Hoffenheim het net wist te raken.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Sandro Schärer bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Hoffenheim.

LIVE Gent - Hoffenheim 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gent - Hoffenheim teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Penalty gemist Gent Penalty gemist R. Yaremchuk Gent
35' Gele kaart Gent Gele kaart voor M. Ngadeu-Ngadjui Gent
36' Penalty TSG Hoffenheim Penalty I. Belfodil TSG Hoffenheim 0-1
51' Gele kaart TSG Hoffenheim Gele kaart voor S. Rudy TSG Hoffenheim
52' Doelpunt TSG Hoffenheim Doelpunt F. Grillitsch met assist van I. Bebou TSG Hoffenheim 0-2
56' Wissel Gent Wissel V. Odjidja-Ofoe voor R. Bezus Gent
67' Wissel TSG Hoffenheim Wissel S. Adamyan voor D. Samassekou TSG Hoffenheim
68' Wissel TSG Hoffenheim Wissel M. Gacinovic voor S. Rudy TSG Hoffenheim
69' Wissel Gent Wissel T. Kleindienst voor S. Kums Gent
69' Wissel Gent Wissel A. Niangbo voor R. Yaremchuk Gent
72' Gele kaart TSG Hoffenheim Gele kaart voor K. Vogt TSG Hoffenheim
73' Doelpunt TSG Hoffenheim Doelpunt M. Gacinovic met assist van I. Belfodil TSG Hoffenheim 0-3
77' Wissel Gent Wissel J. Botaka voor N. Dorsch Gent
77' Wissel TSG Hoffenheim Wissel J. Klauss voor I. Belfodil TSG Hoffenheim
77' Wissel Gent Wissel S. Marreh voor A. Castro-Montes Gent
80' Wissel TSG Hoffenheim Wissel C. Baumgartner voor F. Grillitsch TSG Hoffenheim
82' Wissel TSG Hoffenheim Wissel M. Dabbur voor S. Posch TSG Hoffenheim
93' Doelpunt Gent Doelpunt T. Kleindienst met assist van J. Botaka Gent 1-3
94' Doelpunt TSG Hoffenheim Doelpunt M. Dabbur TSG Hoffenheim 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting Gent - Hoffenheim
Opstellingen Gent - Hoffenheim
De opstellingen van Gent en Hoffenheim zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gent gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Hoffenheim zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Coach Sebastian Hoeneß
Voorbeschouwing Gent - Hoffenheim

Gent en Hoffenheim spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sandro Schärer en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Gent en Hoffenheim elkaar treffen in de Europa League.

Winst Gent 0
Winst Hoffenheim 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gent op een 3e positie staat, terwijl we Hoffenheim terugvinden op de 1e plaats.