Nabeschouwing Gent - Slovan Liberec (1-2) || Europa League 2020/2021

Donderdag 3 december 2020 - 18:55 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Gent het donderdag 3 december 2020 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Slovan Liberec. De wedstrijd wordt gespeeld in GHELAMCO-arena in Gent.

Via de Gent - Slovan Liberec live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gent - Slovan Liberec (1-2)

Het Europa League duel tussen Gent en Slovan Liberec is onder leiding van scheidsrechter Kateryna Monzul geëindigd in een 1-2 overwinning voor Slovan Liberec. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door K. Mara, waarmee Slovan Liberec met 0-1 de leiding nam. Slovan Liberec vergrootte in de 55e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Kacharaba op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 60e minuut wist Gent de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via R. Yaremchuk. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Gent kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Kateryna Monzul, waardoor Slovan Liberec een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Gent - Slovan Liberec 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gent - Slovan Liberec teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Doelpunt Slovan Liberec Doelpunt K. Mara met assist van J. Pesek Slovan Liberec 0-1
52' Gele kaart Gent Gele kaart voor M. Mohammadi Gent
55' Doelpunt Slovan Liberec Doelpunt T. Kacharaba met assist van J. Mosquera Slovan Liberec 0-2
57' Wissel Gent Wissel T. Kleindienst voor A. Castro-Montes Gent
60' Doelpunt Gent Doelpunt R. Yaremchuk met assist van N. Dorsch Gent 1-2
62' Wissel Gent Wissel R. Bezus voor E. Owusu Gent
67' Wissel Slovan Liberec Wissel J. Hromada voor M. Beran Slovan Liberec
74' Wissel Slovan Liberec Wissel J. Matousek voor J. Pesek Slovan Liberec
75' Gele kaart Gent Gele kaart voor S. Kums Gent
79' Gele kaart Slovan Liberec Gele kaart voor K. Mara Slovan Liberec
85' Gele kaart Slovan Liberec Gele kaart voor J. Matousek Slovan Liberec
85' Gele kaart Gent Gele kaart voor A. Hanche-Olsen Gent
85' Wissel Slovan Liberec Wissel M. Rabusic voor A. Yusuf Slovan Liberec
92' Gele kaart Slovan Liberec Gele kaart voor M. Sadilek Slovan Liberec
93' Gele kaart Gent Gele kaart voor O. Bukari Gent
96' Gele kaart Gent Gele kaart voor R. Yaremchuk Gent
97' Gele kaart Slovan Liberec Gele kaart voor M. Rabusic Slovan Liberec
Video hoogtepunten en samenvatting Gent - Slovan Liberec
Opstellingen Gent - Slovan Liberec
De opstellingen van Gent en Slovan Liberec zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gent gaat aantreden in een 3-5-1-1 formatie en Slovan Liberec zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.