Nabeschouwing Gjilani - APOEL (0-2) (na verlenging) || Europa League 2020/2021

Donderdag 27 augustus 2020 - 19:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Gjilani het donderdag 27 augustus 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen APOEL. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadiumi Fadil Vokrri in Pristina.

Via de Gjilani - APOEL live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gjilani - APOEL (0-2) (na verlenging)

Het Europa League duel tussen Gjilani en APOEL is onder leiding van scheidsrechter Igal Frid geëindigd in een 0-2 overwinning voor APOEL. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 0-0 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het APOEL dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. APOEL kreeg in de 78e minuut een strafschop toegekend, die door M. Al-Tamari werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 0-0 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 102 minuten was het G. Efrem die APOEL op een 0-1 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep APOEL via een goal van D. Ndongala in de 116e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Igal Frid af en was het APOEL die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 0-2 overwinning.

LIVE Gjilani - APOEL 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gjilani - APOEL teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Gjilani Gele kaart voor F. Hajdari Gjilani
33' Gele kaart APOEL Gele kaart voor T. De Vincenti APOEL
50' Gele kaart Gjilani Gele kaart voor M. Useini Gjilani
54' Gele kaart Gjilani Gele kaart voor O. Rapa Gjilani
67' Wissel APOEL Wissel B. Sahar voor G. Zahid APOEL
73' Wissel Gjilani Wissel E. Frasheri voor O. Rapa Gjilani
75' Gele kaart APOEL Gele kaart voor D. Mihajlovic APOEL
77' Wissel Gjilani Wissel E. Kuc voor M. Useini Gjilani
78' Penalty gemist APOEL Penalty gemist M. Al-Tamari APOEL
79' Wissel APOEL Wissel D. Ndongala voor V. Klonaridis APOEL
90' Wissel APOEL Wissel G. Efrem voor M. Al-Tamari APOEL
96' Wissel Gjilani Wissel F. Jonuzi voor A. Hila Gjilani
100' Gele kaart APOEL Gele kaart voor G. Merkis APOEL
102' Doelpunt APOEL Doelpunt G. Efrem met assist van D. Ndongala APOEL 0-1
106' Wissel Gjilani Wissel A. Prekazi voor Jackson Gjilani
112' Gele kaart Gjilani Gele kaart voor K. L. Aziz Gjilani
116' Doelpunt APOEL Doelpunt D. Ndongala met assist van T. De Vincenti APOEL 0-2
117' Wissel APOEL Wissel C. Sielis voor M. Jensen APOEL
Video hoogtepunten en samenvatting Gjilani - APOEL
Opstellingen Gjilani - APOEL
De opstellingen van Gjilani en APOEL zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gjilani gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en APOEL zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.