Nabeschouwing Glentoran - HB (1-0) || Europa League 2020/2021

Donderdag 20 augustus 2020 - 20:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Glentoran het donderdag 20 augustus 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen HB. De wedstrijd wordt gespeeld in The Oval in Belfast.

Via de Glentoran - HB live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Glentoran - HB (1-0)

Het Europa League duel tussen Glentoran en HB is onder leiding van scheidsrechter Lukas Fähndrich geëindigd in een 1-0 overwinning voor Glentoran. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door R. McDaid, waarmee Glentoran met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Glentoran.

LIVE Glentoran - HB 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Glentoran - HB teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart HB Gele kaart voor P. Petersen HB
31' Gele kaart Glentoran Gele kaart voor P. McClean Glentoran
42' Doelpunt Glentoran Doelpunt R. McDaid met assist van R. Donnelly Glentoran 1-0
46' Wissel HB Wissel A. Justinussen voor P. Petersen HB
58' Gele kaart Glentoran Gele kaart voor G. Bigirimana Glentoran
61' Gele kaart HB Gele kaart voor H. Hansen HB
62' Wissel HB Wissel R. Joensen voor J. Davidsen HB
68' Wissel Glentoran Wissel L. McCullough voor S. Clucas Glentoran
68' Gele kaart Glentoran Gele kaart voor C. Gallagher Glentoran
69' Gele kaart Glentoran Gele kaart voor P. ONeill Glentoran
73' Wissel Glentoran Wissel J. McDonagh voor P. ONeill Glentoran
75' Wissel HB Wissel M. Mikkelsen voor D. Soylu HB
84' Wissel Glentoran Wissel C. Stewart voor R. Donnelly Glentoran
91' Gele kaart HB Gele kaart voor D. Johansen HB
95' Gele kaart HB Gele kaart voor B. Wardum HB
Video hoogtepunten en samenvatting Glentoran - HB
Opstellingen Glentoran - HB
De opstellingen van Glentoran en HB zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Glentoran gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en HB zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.