Nabeschouwing Granada - Napoli (2-0) || Europa League 2020/2021

Donderdag 18 februari 2021 - 21:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Granada het donderdag 18 februari 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Napoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Los Cármenes in Granada.

Via de Granada - Napoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Granada - Napoli (2-0)

Het Europa League duel tussen Granada en Napoli is onder leiding van scheidsrechter Sergey Karasev geëindigd in een 2-0 overwinning voor Granada. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door Y. Herrera, waarmee Granada met 1-0 de leiding nam. Granada vergrootte in de 21e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Kenedy op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Granada.

LIVE Granada - Napoli 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Granada - Napoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Granada Doelpunt Y. Herrera met assist van Kenedy Granada 1-0
21' Doelpunt Granada Doelpunt Kenedy met assist van D. Machis Granada 2-0
22' Wissel Granada Wissel G. Sanchez voor J. Vallejo Granada
26' Gele kaart Napoli Gele kaart voor E. Elmas Napoli
27' Gele kaart Napoli Gele kaart voor G. Di Lorenzo Napoli
38' Gele kaart Granada Gele kaart voor D. Foulquier Granada
46' Wissel Napoli Wissel P. Zielinski voor M. Politano Napoli
64' Wissel Napoli Wissel T. Bakayoko voor S. Lobotka Napoli
70' Wissel Granada Wissel A. Soro voor Kenedy Granada
70' Wissel Granada Wissel A. Puertas voor D. Machis Granada
77' Gele kaart Granada Gele kaart voor R. Silva Granada
78' Wissel Granada Wissel Y. Brice voor M. Gonalons Granada
78' Wissel Granada Wissel V. Diaz voor C. Neva Granada
79' Gele kaart Napoli Gele kaart voor L. Insigne Napoli
83' Gele kaart Napoli Gele kaart voor P. Zielinski Napoli
86' Gele kaart Granada Gele kaart voor V. Diaz Granada
91' Gele kaart Granada Gele kaart voor M. Rui Granada
92' Gele kaart Granada Gele kaart voor Y. Brice Granada
92' Gele kaart Granada Gele kaart voor A. Montoro Granada
Video hoogtepunten en samenvatting Granada - Napoli
Opstellingen Granada - Napoli
De opstellingen van Granada en Napoli zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Granada gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Napoli zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Granada - Napoli

Granada en Napoli spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Karasev en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Granada en Napoli elkaar treffen in de Europa League.