Nabeschouwing Granada - PAOK (0-0) || Europa League 2020/2021

Donderdag 29 oktober 2020 - 21:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Granada het donderdag 29 oktober 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen PAOK. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Los Cármenes in Granada.

Via de Granada - PAOK live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Granada - PAOK (0-0)

De Europa League 2020/2021 wedstrijd tussen Granada en PAOK geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Granada en PAOK gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Granada, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Granada - PAOK 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Granada - PAOK teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart PAOK Gele kaart voor Rodrigo PAOK
45' Gele kaart Granada Gele kaart voor Y. Herrera Granada
59' Wissel Granada Wissel J. Molina voor Y. Herrera Granada
64' Gele kaart PAOK Gele kaart voor D. Giannoulis PAOK
68' Gele kaart Granada Gele kaart voor J. Vallejo Granada
69' Wissel PAOK Wissel O. El Kaddouri voor T. Murg PAOK
69' Wissel PAOK Wissel K. Swiderski voor A. Colak PAOK
73' Wissel Granada Wissel A. Montoro voor L. J. Suarez Charris Granada
73' Wissel Granada Wissel A. Soro voor Kenedy Granada
74' Gele kaart PAOK Gele kaart voor A. Zivkovic PAOK
74' Wissel PAOK Wissel M. Wague voor Rodrigo PAOK
90' Wissel Granada Wissel Y. Brice voor M. Gonalons Granada
90' Wissel Granada Wissel D. Duarte voor D. Machis Granada
92' Gele kaart PAOK Gele kaart voor Douglas PAOK
Video hoogtepunten en samenvatting Granada - PAOK
Opstellingen Granada - PAOK
De opstellingen van Granada en PAOK zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Granada gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en PAOK zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Granada - PAOK

Granada en PAOK spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Granada en PAOK elkaar treffen in de Europa League.

Winst Granada 0
Winst PAOK 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Granada op een 1e positie staat, terwijl we PAOK terugvinden op de 3e plaats.