Nabeschouwing Hammarby - Lech Poznań (0-3) || Europa League 2020/2021

Woensdag 16 september 2020 - 19:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Hammarby het woensdag 16 september 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Lech Poznań. De wedstrijd wordt gespeeld in Tele2 Arena in Stockholm.

Via de Hammarby - Lech Poznań live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hammarby - Lech Poznań (0-3)

Het Europa League duel tussen Hammarby en Lech Poznań is onder leiding van scheidsrechter Sascha Stegemann geëindigd in een 0-3 overwinning voor Lech Poznań. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 55e minuut door P. Tiba, waarmee Lech Poznań met 0-1 de leiding nam. In de 63e minuut kreeg J. Andersen van Hammarby voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Hammarby de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Lech Poznań via een goal van J. Kaminski in de 89e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

In de 93e minuut volgde een derde treffer van Lech Poznań, waarmee F. Marchwinski zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sascha Stegemann, waardoor Lech Poznań een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Hammarby - Lech Poznań 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hammarby - Lech Poznań teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Hammarby Gele kaart voor M. Jeahze Hammarby
27' Gele kaart Hammarby Gele kaart voor J. Andersen Hammarby
36' Gele kaart Lech Poznań Gele kaart voor D. Ramirez Lech Poznań
46' Wissel Hammarby Wissel R. Magyar voor D. Fallman Hammarby
47' Gele kaart Hammarby Gele kaart voor S. Ngouali Hammarby
55' Doelpunt Lech Poznań Doelpunt P. Tiba Lech Poznań 0-1
63' Tweede gele kaart Hammarby Tweede gele kaart voor J. Andersen Hammarby
73' Wissel Lech Poznań Wissel M. Skoras voor J. Sykora Lech Poznań
77' Wissel Hammarby Wissel A. Kacaniklic voor Paulinho Hammarby
80' Gele kaart Hammarby Gele kaart voor G. Ludwigson Hammarby
81' Gele kaart Hammarby Gele kaart voor A. Khalili Hammarby
82' Gele kaart Hammarby Gele kaart voor A. Kacaniklic Hammarby
82' Gele kaart Lech Poznań Gele kaart voor J. Kaminski Lech Poznań
83' Gele kaart Lech Poznań Gele kaart voor M. Skoras Lech Poznań
84' Wissel Lech Poznań Wissel F. Marchwinski voor P. Tiba Lech Poznań
89' Doelpunt Lech Poznań Doelpunt J. Kaminski Lech Poznań 0-2
91' Wissel Lech Poznań Wissel M. Awad voor M. Ishak Lech Poznań
93' Doelpunt Lech Poznań Doelpunt F. Marchwinski met assist van A. Czerwinski Lech Poznań 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting Hammarby - Lech Poznań
Opstellingen Hammarby - Lech Poznań
De opstellingen van Hammarby en Lech Poznań zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hammarby gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Lech Poznań zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Hammarby - Lech Poznań

Hammarby en Lech Poznań spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sascha Stegemann en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Hammarby en Lech Poznań elkaar treffen in de Europa League.