Nabeschouwing Hapoel Be'er Sheva - Nice (1-0) || Europa League 2020/2021

Donderdag 10 december 2020 - 18:55 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Hapoel Be'er Sheva het donderdag 10 december 2020 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Nice. De wedstrijd wordt gespeeld in Yaakov Turner Toto Stadium in Beer Sheva.

Via de Hapoel Be'er Sheva - Nice live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hapoel Be'er Sheva - Nice (1-0)

Het Europa League duel tussen Hapoel Be'er Sheva en Nice is onder leiding van scheidsrechter Kristo Tohver geëindigd in een 1-0 overwinning voor Hapoel Be'er Sheva. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 72e minuut door R. Hatuel, waarmee Hapoel Be'er Sheva met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Hapoel Be'er Sheva uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Hapoel Be'er Sheva - Nice 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hapoel Be'er Sheva - Nice teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Wissel Nice Wissel H. Mahou voor C. Racine Nice
36' Gele kaart Nice Gele kaart voor M. Schneiderlin Nice
41' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor L. Taha Hapoel Be'er Sheva
46' Gele kaart Nice Gele kaart voor K. Thuram Nice
47' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor T. Yosefi Hapoel Be'er Sheva
46' Wissel Nice Wissel S. Seghir voor Rony Lopes Nice
46' Wissel Nice Wissel H. Boudaoui voor M. Schneiderlin Nice
65' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel I. Shviro voor G. Varenne Hapoel Be'er Sheva
66' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel Josue voor T. Yosefi Hapoel Be'er Sheva
72' Doelpunt Hapoel Be'er Sheva Doelpunt R. Hatuel Hapoel Be'er Sheva 1-0
76' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel S. Ramzi voor I. Shviro Hapoel Be'er Sheva
79' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor D. Keltjens Hapoel Be'er Sheva
82' Wissel Nice Wissel N. Cretier voor T. Pionnier Nice
84' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel S. Sallalich voor R. Hatuel Hapoel Be'er Sheva
91' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor S. Tzedek Hapoel Be'er Sheva
Video hoogtepunten en samenvatting Hapoel Be'er Sheva - Nice
Opstellingen Hapoel Be'er Sheva - Nice
De opstellingen van Hapoel Be'er Sheva en Nice zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hapoel Be'er Sheva gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Nice zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.