Nabeschouwing Hapoel Be'er Sheva - Slavia Praag (3-1) || Europa League 2020/2021

Donderdag 22 oktober 2020 - 18:55 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Hapoel Be'er Sheva het donderdag 22 oktober 2020 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Slavia Praag. De wedstrijd wordt gespeeld in Yaakov Turner Toto Stadium in Beer Sheva.

Via de Hapoel Be'er Sheva - Slavia Praag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hapoel Be'er Sheva - Slavia Praag (3-1)

Het Europa League duel tussen Hapoel Be'er Sheva en Slavia Praag is onder leiding van scheidsrechter Lawrence Visser geëindigd in een 3-1 overwinning voor Hapoel Be'er Sheva. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door J. Agudelo, waarmee Hapoel Be'er Sheva met 1-0 de leiding nam. Slavia Praha kwam in de 75e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Provod, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 86e minuut zette E. Acolatse zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Hapoel Be'er Sheva de leiding in de wedstrijd nam.

Na 88 minuten werd de voorsprong voor Hapoel Be'er Sheva vergroot nadat E. Acolatse de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Hapoel Be'er Sheva.

LIVE Hapoel Be'er Sheva - Slavia Praag 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hapoel Be'er Sheva - Slavia Praag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor L. Bareiro Hapoel Be'er Sheva
45' Doelpunt Hapoel Be'er Sheva Doelpunt J. Agudelo met assist van O. Dadya Hapoel Be'er Sheva 1-0
48' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor Josue Hapoel Be'er Sheva
46' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel S. Tzedek voor L. Taha Hapoel Be'er Sheva
46' Wissel Slavia Praha Wissel N. Stanciu voor I. Traore Slavia Praha
48' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor M. Vitor Hapoel Be'er Sheva
57' Wissel Slavia Praha Wissel J. Kuchta voor S. Tecl Slavia Praha
57' Wissel Slavia Praha Wissel L. Masopust voor T. Malinsky Slavia Praha
70' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel M. Meli voor J. Agudelo Hapoel Be'er Sheva
75' Wissel Slavia Praha Wissel O. Lingr voor P. Sevcik Slavia Praha
75' Doelpunt Slavia Praha Doelpunt L. Provod met assist van N. Stanciu Slavia Praha 1-1
79' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel T. Yosefi voor S. Sallalich Hapoel Be'er Sheva
85' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor N. Stanciu Slavia Praha
86' Doelpunt Hapoel Be'er Sheva Doelpunt E. Acolatse met assist van Josue Hapoel Be'er Sheva 2-1
88' Doelpunt Hapoel Be'er Sheva Doelpunt E. Acolatse Hapoel Be'er Sheva 3-1
89' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel G. Varenne voor E. Acolatse Hapoel Be'er Sheva
89' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel D. Keltjens voor Josue Hapoel Be'er Sheva
90' Wissel Slavia Praha Wissel A. Sima voor O. Dorley Slavia Praha
92' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor G. Varenne Hapoel Be'er Sheva
Video hoogtepunten en samenvatting Hapoel Be'er Sheva - Slavia Praag
Opstellingen Hapoel Be'er Sheva - Slavia Praag
De opstellingen van Hapoel Be'er Sheva en Slavia Praag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hapoel Be'er Sheva gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Slavia Praag zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.