Nabeschouwing Honvéd - Inter Turku (2-1) (na verlenging) || Europa League 2020/2021

Donderdag 27 augustus 2020 - 21:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Honvéd het donderdag 27 augustus 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Inter Turku. De wedstrijd wordt gespeeld in Hidegkuti Nándor Stadion in Budapest.

Via de Honvéd - Inter Turku live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Honvéd - Inter Turku (2-1) (na verlenging)

Het Europa League duel tussen Honvéd en Inter Turku is onder leiding van scheidsrechter Gal Laibuvitz geëindigd in een 2-1 overwinning voor Honvéd. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Honvéd dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 90e minuut door B. Traore, waarmee Honvéd met 1-0 de leiding nam. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Inter Turku kwam in de 91e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Liliu, die daarmee de stand op 1-1 zette. Via een eigen goal van J. Hamalainen kwam Honvéd in de 105e minuut op een 2-1 voorsprong te staan.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Gal Laibuvitz af en was het Honvéd die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-1 overwinning.

LIVE Honvéd - Inter Turku 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Honvéd - Inter Turku teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Inter Turku Gele kaart voor A. Annan Inter Turku
41' Gele kaart Honvéd Gele kaart voor D. Gazdag Honvéd
46' Wissel Honvéd Wissel M. Mezghrani voor B. Barath Honvéd
65' Wissel Inter Turku Wissel M. Ojala voor A. Paananen Inter Turku
70' Gele kaart Honvéd Gele kaart voor E. Uzoma Honvéd
72' Wissel Honvéd Wissel B. Traore voor K. Toth-Gabor Honvéd
80' Gele kaart Inter Turku Gele kaart voor T. Furuholm Inter Turku
89' Wissel Inter Turku Wissel Liliu voor B. Kallman Inter Turku
90' Doelpunt Honvéd Doelpunt B. Traore met assist van B. Kesztyus Honvéd 1-0
91' Doelpunt Inter Turku Doelpunt Liliu met assist van T. Furuholm Inter Turku 1-1
105' Eigen doelpunt Honvéd Eigen doelpunt J. Hamalainen Honvéd 2-1
106' Wissel Inter Turku Wissel K. Kouassivi-Benissan voor J. Engstrom Inter Turku
106' Wissel Inter Turku Wissel T. Kagayama voor A. Muniz Inter Turku
107' Wissel Honvéd Wissel D. Kamber voor P. Hidi Honvéd
120' Wissel Honvéd Wissel N. Aliji voor R. Ugrai Honvéd
123' Gele kaart Inter Turku Gele kaart voor Liliu Inter Turku
123' Gele kaart Honvéd Gele kaart voor D. Kamber Honvéd
Video hoogtepunten en samenvatting Honvéd - Inter Turku
Opstellingen Honvéd - Inter Turku
De opstellingen van Honvéd en Inter Turku zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Honvéd gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Inter Turku zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.