Nabeschouwing Kaisar - APOEL (1-4) || Europa League 2020/2021

Donderdag 17 september 2020 - 14:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Kaisar het donderdag 17 september 2020 om 14:00 uur in eigen huis op tegen APOEL. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion im. Gany Muratbaeva in Kyzylorda.

Via de Kaisar - APOEL live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kaisar - APOEL (1-4)

Het Europa League duel tussen Kaisar en APOEL is onder leiding van scheidsrechter Jens Maae geëindigd in een 1-4 overwinning voor APOEL. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door E. Lobjanidze, waarmee Kaisar met 1-0 de leiding nam. APOEL kwam in de 15e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. De Vincenti, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 25e minuut zette A. M. Tuhami zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee APOEL de leiding in de wedstrijd nam.

Na 48 minuten werd de voorsprong voor APOEL vergroot nadat O. Atzili de 1-3 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 94e minuut wist T. De Vincenti namens APOEL de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jens Maae bij een 1-4 eindstand in het voordeel van APOEL.

LIVE Kaisar - APOEL 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kaisar - APOEL teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Kaisar Doelpunt E. Lobjanidze met assist van A. Tagybergen Kaisar 1-0
15' Doelpunt APOEL Doelpunt T. De Vincenti met assist van E. Nsue APOEL 1-1
25' Doelpunt APOEL Doelpunt A. M. Tuhami APOEL 1-2
29' Gele kaart Kaisar Gele kaart voor A. Marochkin Kaisar
41' Gele kaart Kaisar Gele kaart voor C. Bitang Kaisar
46' Wissel APOEL Wissel O. Atzili voor V. Klonaridis APOEL
48' Doelpunt APOEL Doelpunt O. Atzili met assist van E. Nsue APOEL 1-3
58' Wissel Kaisar Wissel A. Stanisavljevic voor D. Narzildaev Kaisar
58' Wissel APOEL Wissel M. Al-Tamari voor B. Sahar APOEL
60' Gele kaart Kaisar Gele kaart voor A. Tagybergen Kaisar
79' Gele kaart Kaisar Gele kaart voor A. Kolev Kaisar
85' Wissel Kaisar Wissel M. Gurman voor A. Tagybergen Kaisar
85' Wissel APOEL Wissel A. Nuhiu voor D. Ndongala APOEL
89' Wissel Kaisar Wissel D. Kashken voor I. Amirseitov Kaisar
94' Doelpunt APOEL Doelpunt T. De Vincenti met assist van G. Zahid APOEL 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting Kaisar - APOEL
Opstellingen Kaisar - APOEL
De opstellingen van Kaisar en APOEL zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kaisar gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en APOEL zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Kaisar - APOEL

Kaisar en APOEL spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jens Maae en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Kaisar en APOEL elkaar treffen in de Europa League.