Nabeschouwing Kukësi - Slavia Sofia (2-1) || Europa League 2020/2021

Donderdag 27 augustus 2020 - 20:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Kukësi het donderdag 27 augustus 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Slavia Sofia. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadiumi Zeqir Ymeri in Kukës.

Via de Kukësi - Slavia Sofia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kukësi - Slavia Sofia (2-1)

Het Europa League duel tussen Kukësi en Slavia Sofia is onder leiding van scheidsrechter Arda Kardeşler geëindigd in een 2-1 overwinning voor Kukësi. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 56 minuten. P. Friday maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Kukësi vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Slavia Sofia kwam in de 81e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. Krastev, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 85e minuut zette G. Cooper zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Kukësi de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Arda Kardeşler, waardoor Kukësi een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Kukësi - Slavia Sofia 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kukësi - Slavia Sofia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Kukësi Gele kaart voor B. Telushi Kukësi
19' Gele kaart Slavia Sofia Gele kaart voor H. Popadiyn Slavia Sofia
39' Gele kaart Kukësi Gele kaart voor B. Musolli Kukësi
46' Wissel Kukësi Wissel A. Gashi voor E. Gavazaj Kukësi
56' Penalty Kukësi Penalty P. Friday Kukësi 1-0
62' Wissel Slavia Sofia Wissel I. Dimitrov voor D. Rangelov Slavia Sofia
65' Wissel Kukësi Wissel Z. Gavazaj voor V. Limaj Kukësi
66' Wissel Kukësi Wissel G. Cooper voor P. Friday Kukësi
73' Wissel Slavia Sofia Wissel V. Benguzov voor G. Valchev Slavia Sofia
73' Gele kaart Slavia Sofia Gele kaart voor E. Stoev Slavia Sofia
81' Doelpunt Slavia Sofia Doelpunt K. Krastev Slavia Sofia 1-1
85' Doelpunt Kukësi Doelpunt G. Cooper met assist van Z. Gavazaj Kukësi 2-1
87' Wissel Slavia Sofia Wissel D. Stoyanov voor E. Stoev Slavia Sofia
Video hoogtepunten en samenvatting Kukësi - Slavia Sofia
Opstellingen Kukësi - Slavia Sofia
De opstellingen van Kukësi en Slavia Sofia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kukësi gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Slavia Sofia zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.