Nabeschouwing KuPS - Slovan Bratislava (1-1) (4-3 na strafschoppen) || Europa League 2020/2021

Donderdag 17 september 2020 - 17:30 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt KuPS het donderdag 17 september 2020 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Slovan Bratislava. De wedstrijd wordt gespeeld in Savon Sanomat Areena in Kuopio.

Via de KuPS - Slovan Bratislava live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KuPS - Slovan Bratislava (1-1) (4-3 na strafschoppen)

Het Europa League duel tussen KuPS en Slovan Bratislava is onder leiding van scheidsrechter Volen Chinkov geëindigd in een overwinning voor KuPS. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 0-0 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek KuPS het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 4-3 gewonnen werd.

Het was lang wachten op het eerste doelpunt, want in de reguliere speeltijd konden beide ploegen niet tot scoren komen. Hier bleek uiteindelijk een verlenging voor nodig te zijn.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 111e minuut door Z. Medved, waarmee Slovan Bratislava met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat KuPS het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 120e minuut was het namelijk A. Udoh die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 4-3 score in het voordeel van KuPS, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE KuPS - Slovan Bratislava 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KuPS - Slovan Bratislava teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor Z. Medved Slovan Bratislava
52' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor K. Bajric Slovan Bratislava
69' Wissel Slovan Bratislava Wissel A. Cavric voor E. Daniel Slovan Bratislava
69' Wissel Slovan Bratislava Wissel Nono voor I. Rabiu Slovan Bratislava
71' Gele kaart KuPS Gele kaart voor U. Nissila KuPS
73' Gele kaart KuPS Gele kaart voor N. Tomas KuPS
85' Gele kaart KuPS Gele kaart voor I. Niskanen KuPS
87' Wissel KuPS Wissel A. Udoh voor Rangel KuPS
88' Wissel KuPS Wissel T. Manga voor J. Pirttijoki KuPS
89' Gele kaart KuPS Gele kaart voor P. Pennanen KuPS
103' Wissel Slovan Bratislava Wissel D. Drazic voor D. Holman Slovan Bratislava
111' Doelpunt Slovan Bratislava Doelpunt Z. Medved met assist van V. De Marco Slovan Bratislava 0-1
114' Wissel Slovan Bratislava Wissel A. Ozbolt voor Z. Medved Slovan Bratislava
115' Wissel KuPS Wissel U. Sale voor S. Savolainen KuPS
115' Wissel KuPS Wissel I. Tarasovs voor V. Saxman KuPS
120' Doelpunt KuPS Doelpunt A. Udoh met assist van U. Sale KuPS 1-1
1' Penalty gescoord in shootout KuPS Penalty gescoord in shootout P. Pennanen KuPS 1-0
1' Penalty gescoord in shootout Slovan Bratislava Penalty gescoord in shootout V. De Marco Slovan Bratislava 1-1
2' Penalty gescoord in shootout KuPS Penalty gescoord in shootout A. Udoh KuPS 2-1
2' Penalty gescoord in shootout Slovan Bratislava Penalty gescoord in shootout A. Ozbolt Slovan Bratislava 2-2
3' Penalty gemist in shootout KuPS Penalty gemist in shootout I. Niskanen KuPS
3' Penalty gescoord in shootout Slovan Bratislava Penalty gescoord in shootout J. de Kamps Slovan Bratislava 2-3
4' Penalty gescoord in shootout KuPS Penalty gescoord in shootout N. Tomas KuPS 3-3
4' Penalty gemist in shootout Slovan Bratislava Penalty gemist in shootout Rafael Ratao Slovan Bratislava
5' Penalty gescoord in shootout KuPS Penalty gescoord in shootout N. Boateng KuPS 4-3
5' Penalty gemist in shootout Slovan Bratislava Penalty gemist in shootout Nono Slovan Bratislava
Video hoogtepunten en samenvatting KuPS - Slovan Bratislava
Opstellingen KuPS - Slovan Bratislava
De opstellingen van KuPS en Slovan Bratislava zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat KuPS gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Slovan Bratislava zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.