Nabeschouwing Laçi - Hapoel Be'er Sheva (1-2) || Europa League 2020/2021

Donderdag 17 september 2020 - 19:00 uur



In de Europa League 2020/2021 neemt Laçi het donderdag 17 september 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Hapoel Be'er Sheva. De wedstrijd wordt gespeeld in Elbasan Arena in Elbasan.

Via de Laçi - Hapoel Be'er Sheva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Laçi - Hapoel Be'er Sheva (1-2)

Het Europa League duel tussen Laçi en Hapoel Be'er Sheva is onder leiding van scheidsrechter Jochem Kamphuis geëindigd in een 1-2 overwinning voor Hapoel Be'er Sheva. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door K. Nwabueze, waarmee Laçi met 1-0 de leiding nam. In de 86e minuut kreeg A. Deliu van Laçi voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Laçi de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte J. Agudelo namens Hapoel Be'er Sheva in de 91e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat G. Varenne namens Hapoel Be'er Sheva in de 94e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jochem Kamphuis, waardoor Hapoel Be'er Sheva een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Laçi - Hapoel Be'er Sheva
Goals
1
2
Balbezit
36%
64%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
4
2
Schoten totaal
3
20
Schoten op doel
1
7
Aanvallen
70
113
Gevaarlijke aanvallen
29
87
Overtredingen
18
12
Corners
2
7
Wissels
3
3
LIVE Laçi - Hapoel Be'er Sheva 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Laçi - Hapoel Be'er Sheva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
33' Gele kaart Laçi Gele kaart voor A. Deliu Laçi
46' Wissel Laçi Wissel E. Marku voor J. Shehu Laçi
46' Wissel Laçi Wissel D. Rapo voor A. Marku Laçi
50' Gele kaart Laçi Gele kaart voor R. Xhixha Laçi
59' Doelpunt Laçi Doelpunt K. Nwabueze met assist van R. Xhixha Laçi 1-0
61' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel G. Varenne voor I. Shviro Hapoel Be'er Sheva
61' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel J. Agudelo voor T. Yosefi Hapoel Be'er Sheva
74' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel R. Hatuel voor S. Sallalich Hapoel Be'er Sheva
80' Gele kaart Laçi Gele kaart voor K. Nwabueze Laçi
86' Tweede gele kaart Laçi Tweede gele kaart voor A. Deliu Laçi
89' Wissel Laçi Wissel R. Malota voor K. Nwabueze Laçi
91' Doelpunt Hapoel Be'er Sheva Doelpunt J. Agudelo Hapoel Be'er Sheva 1-1
94' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor Hapoel Be'er Sheva
94' Doelpunt Hapoel Be'er Sheva Doelpunt G. Varenne Hapoel Be'er Sheva 1-2
96' Gele kaart Laçi Gele kaart voor R. Lushkja Laçi
96' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor Hapoel Be'er Sheva
Video hoogtepunten en samenvatting Laçi - Hapoel Be'er Sheva
Opstellingen Laçi - Hapoel Be'er Sheva
De opstellingen van Laçi en Hapoel Be'er Sheva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Laçi gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Hapoel Be'er Sheva zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Wissels Laçi
# Speler Pos.
1 Edmir Sali K
24 Endrit Marku V
13 Renato Malota V
23 Donald Rapo V
17 Fatmir Prengaj M
77 Klejdi Rapo M
20 A
Formatie 4-3-3
Wissels Hapoel Be'er Sheva
# Speler Pos.
69 Raz Rahamim K
3 David Yair Keltjens V
5 Shir Tzedek V
14 Dudu Twito V
25 Gaëtan Antony Varenne A
32 Jhonatan Alexander Agudelo Velásquez A
77 Rotem Hatuel A
Voorbeschouwing Laçi - Hapoel Be'er Sheva

Laçi en Hapoel Be'er Sheva spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jochem Kamphuis en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Laçi en Hapoel Be'er Sheva in de Europa League vond plaats op 18 juli 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hapoel Be'er Sheva. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Hapoel Be'er Sheva favoriet. 1 keer wist de ploeg van Laçi te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Laçi. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Laçi 0
Winst Hapoel Be'er Sheva 1
Gelijkspel 1
Totaal 2

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Laçi - Hapoel Be'er Sheva Opstelling Laçi Opstelling Hapoel Be'er Sheva Live Laçi - Hapoel Be'er Sheva Live Laçi - Hapoel Be'er Sheva kijken Laçi - Hapoel Be'er Sheva kijken Live Laçi - Hapoel Be'er Sheva stream Laçi - Hapoel Be'er Sheva Fox Sports Nabeschouwing Laçi - Hapoel Be'er Sheva Uitslag Laçi - Hapoel Be'er Sheva Statistieken Laçi - Hapoel Be'er Sheva Europa League 2020/2021 Laçi - Hapoel Be'er Sheva wedden Laçi - Hapoel Be'er Sheva gokken Laçi - Hapoel Be'er Sheva Unibet