Nabeschouwing LASK Linz - Ludogorets (4-3) || Europa League 2020/2021

Donderdag 29 oktober 2020 - 18:55 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt LASK Linz het donderdag 29 oktober 2020 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Ludogorets. De wedstrijd wordt gespeeld in Linzer Stadion in Linz.

Via de LASK Linz - Ludogorets live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing LASK Linz - Ludogorets (4-3)

Het Europa League duel tussen LASK Linz en Ludogorets is onder leiding van scheidsrechter Javier Estrada Fernández geëindigd in een 4-3 overwinning voor LASK Linz. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. LASK Linz kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van H. Balic. LASK Linz vergrootte in de 12e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Gruber op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 15e minuut wist Ludogorets de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via E. Manu.

Na 35 minuten werd de voorsprong voor LASK Linz vergroot nadat M. Raguz de 3-1 wist te scoren. In de 56e werkte O. Verdon de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 4-1 kwam te staan. In de 67e minuut was het E. Manu van Ludogorets wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Na 73 minuten moest LASK Linz speler L. Grgic het veld verlaten na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat LASK Linz de wedstrijd uit moest spelen met een man minder. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door E. Manu van Ludogorets die daarmee in de 74e minuut de eindstand bepaalde: 4-3.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Javier Estrada Fernández en eindigde de wedstrijd dus met een 4-3 stand in het voordeel van LASK Linz.

LIVE LASK Linz - Ludogorets 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd LASK Linz - Ludogorets teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt LASK Linz Doelpunt H. Balic met assist van M. Raguz LASK Linz 1-0
10' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor C. Moti Ludogorets
12' Doelpunt LASK Linz Doelpunt A. Gruber met assist van P. Michorl LASK Linz 2-0
15' Doelpunt Ludogorets Doelpunt E. Manu met assist van A. Santana Ludogorets 2-1
17' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor P. Wiesinger LASK Linz
27' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor L. Grgic LASK Linz
35' Doelpunt LASK Linz Doelpunt M. Raguz met assist van A. Andrade LASK Linz 3-1
43' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor B. Tekpetey Ludogorets
45' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor S. Badji Ludogorets
48' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor P. Michorl LASK Linz
53' Wissel Ludogorets Wissel C. Oliveira-Souza voor S. Badji Ludogorets
56' Eigen doelpunt LASK Linz Eigen doelpunt O. Verdon LASK Linz 4-1
62' Wissel LASK Linz Wissel T. Goiginger voor A. Gruber LASK Linz
62' Wissel LASK Linz Wissel J. Eggestein voor H. Balic LASK Linz
67' Doelpunt Ludogorets Doelpunt E. Manu met assist van A. Santana Ludogorets 4-2
73' Tweede gele kaart LASK Linz Tweede gele kaart voor L. Grgic LASK Linz
74' Penalty Ludogorets Penalty E. Manu Ludogorets 4-3
80' Wissel Ludogorets Wissel M. Tchibota voor D. Yankov Ludogorets
88' Wissel Ludogorets Wissel J. Ikoko voor B. Tekpetey Ludogorets
Video hoogtepunten en samenvatting LASK Linz - Ludogorets
Opstellingen LASK Linz - Ludogorets
De opstellingen van LASK Linz en Ludogorets zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat LASK Linz gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Ludogorets zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Dominik Thalhammer
Voorbeschouwing LASK Linz - Ludogorets

LASK Linz en Ludogorets spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Estrada Fernández en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat LASK Linz en Ludogorets elkaar treffen in de Europa League.

Winst LASK Linz 0
Winst Ludogorets 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel LASK Linz op een 4e positie staat, terwijl we Ludogorets terugvinden op de 3e plaats.