Nabeschouwing Lech Poznań - Rangers (0-2) || Europa League 2020/2021

Donderdag 10 december 2020 - 18:55 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Lech Poznań het donderdag 10 december 2020 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Rangers. De wedstrijd wordt gespeeld in INEA stadion in Poznań.

Via de Lech Poznań - Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lech Poznań - Rangers (0-2)

Het Europa League duel tussen Lech Poznań en Rangers is onder leiding van scheidsrechter José María Sánchez Martínez geëindigd in een 0-2 overwinning voor Rangers. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door C. Itten, waarmee Rangers met 0-1 de leiding nam. Rangers vergrootte in de 72e minuut de voorsprong nadat het via een goal van I. Hagi op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Rangers.

LIVE Lech Poznań - Rangers 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lech Poznań - Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Rangers Gele kaart voor B. Zungu Rangers
12' Wissel Lech Poznań Wissel J. Sykora voor M. Skoras Lech Poznań
31' Doelpunt Rangers Doelpunt C. Itten Rangers 0-1
46' Wissel Lech Poznań Wissel J. Moder voor P. Tiba Lech Poznań
46' Wissel Lech Poznań Wissel V. Kravets voor J. Kaminski Lech Poznań
57' Gele kaart Rangers Gele kaart voor L. Balogun Rangers
64' Wissel Lech Poznań Wissel M. Awwad voor M. Ishak Lech Poznań
64' Wissel Lech Poznań Wissel D. Ramirez voor J. Sykora Lech Poznań
66' Wissel Rangers Wissel J. Tavernier voor N. Patterson Rangers
72' Doelpunt Rangers Doelpunt I. Hagi Rangers 0-2
76' Wissel Rangers Wissel B. Barker voor B. Zungu Rangers
76' Wissel Rangers Wissel R. Kent voor I. Hagi Rangers
80' Wissel Rangers Wissel A. Morelos voor C. Itten Rangers
80' Wissel Rangers Wissel C. Bassey voor L. Balogun Rangers
Video hoogtepunten en samenvatting Lech Poznań - Rangers
Opstellingen Lech Poznań - Rangers
De opstellingen van Lech Poznań en Rangers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lech Poznań gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Rangers zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Lech Poznań - Rangers

Lech Poznań en Rangers spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José María Sánchez Martínez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lech Poznań en Rangers in de Europa League vond plaats op 29 oktober 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rangers. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Rangers favoriet. 1 keer wist de ploeg van Lech Poznań te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Lech Poznań. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Lech Poznań 0
Winst Rangers 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lech Poznań op een 3e positie staat, terwijl we Rangers terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.